Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiába igényes, sportos, stílusos egy pasi, ha nem helyes az arca és nem magas akkor már "futottak még" kategóriának számít?
Az hogy pár csaj matrialista és a dolgok értékét pénzben mérik... Még nem mindenki ilyen.
Hat 19es... a mi i alberbol nem futja 250 forintos minirozdara? Vagy lopott viragra?:D (akarmilyen suttyon hangzik, ha a kornyeken vannak kertes hazak, nxaron siman lehet lopni egy-egy kiallo viragot:D)
csoki? Komolyan nem futja 100ezer forintbol csokira?
Annyiban igazad van, hogx a leirasodban szereplo 2 lehetoseg kozul tobben valasztanak a masodikat... de nem azert, mert tobb a penz, hanem mert a pasi csinal is valamit! A parkba menes is teljesen jo program tud lenni, de pl egy ilyen kicsinyes emberrel mint te... eleg nehez...
karacsonnxal egyutt az elmult 50'60 napban alig koltottem 10ezret a baratnomre... es ebben 3x2 operajegy is benne van... volt hogy korabban vegeztrm es ele mentem es utkozben vettem neki gofrit, mert tudtam, hogy ehes lesz... 600 forint... megszakadtam a nagy koltekezesben? Nem... oromet okoztam neki? Igen... kell meg valami?
ha keptelen vagy ennyit raszanni a baratnodre... nem a lanyok akarnak sokat, csak neked van szegenyes fantaziad
24# ad lejjebb az igényeid vagy tornászd fel magad a neked szimpatikus csajok elvárásaihoz.
Akkor már te válogathatsz és nem téged válogatnak!
sok sikert ! A BMW X3 ajánlója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!