Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet megbékélni azzal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet megbékélni azzal, hogy valakinek a külső adottságai miatt esélye sincs olyan párt találni, akihez tényleg vonzódna?

Figyelt kérdés

Hiába ismerkedek lányokkal, lekoptatnak valami kamu dumával, aztán két hét múlva látom őket kézen fogva valami nálam magasabb, helyesebb pasival.

Hiába adok magamra maximálisan, a nekem tetsző lányoknak láthatatlan vagyok, csak azoknál lenne esélyem, akik egyáltalán nem jönnek be.

Persze nem haragszom azokra akik elutasítanak, én megértem hogy mindenki valaki számára vonzóval akar lenni, csak nem tudom, hogyan éljek boldog életet abban a tudatban, hogy rajtam kívül álló okokból nekem egy teljes értékű kapcsolat lehetetlen.

2015. jan. 12. 11:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Legyen sok pénzed és lesz dögös barátnőd!
2015. jan. 12. 12:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, kompenzálj mással. Oké, nem vagy jóképű. De attól még vannak más dolgok is:

Így nézel már ki? Ilyen tested van?

[link]

[link]

[link]

Nem? Akkor még van min dolgoznod.

Van már 50 millió forint vagyonod?

Nem? Akkor még van min dolgoznod.

Érted már? Szóval ha például nagyon izmos, vagy nagyon gazdag lennél, akkor még lehetnének olyan nőid, amiket szeretnél. Csak ezekért bizony hosszú évek kemény munkájával fizetsz, ha akarsz ilyet. A kérdés az, hogy valóban vágysz-e a csinos nőkre annyira, hogy befektesd azt a sok kemény munkát, ami ezekhez kell.

2015. jan. 12. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!