Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasikat menyire zavarja, ha egy nő szőrösebb típusú?
Feletted írta, hogy volt orvosnál... De mondom, hogy ebből nem lehet kigyógyulni maximum kezelni gyógyszerrel, ami csak addig segít, amíg szeded.
Könnyű okosnak lenni annak, aki semmit nem tud erről a problémáról. Fogalmatok sincs mekkora törés egy nőnek, hogy így kell élnie és akkor még itt fújjognak... Hiszitek vagy sem tisztában vagyunk vele, hogy undorítónak számít a mai világban, ha egy nő szörős, épp ezért teszünk ellen amennyit csak tudunk.
Próbálnátok egyszer ki milyen ha a hasadról téped le a szőrt gyantával vagy epilátorral, ami még fájdalmasabb mert nem annyit szed ki egyszerre és ezt minden 2. héten végig csinálni. De muszáj, különben a büdös életben nem tekintenének vonzónak. Arról nem is beszélve, hogy mennyire ijesztő elmondani a fiúnak, akit szeretsz, mert félsz, hogy emiatt lenéz vagy úgyanúgy fújjogni kezd, ahogy itt is tették páran.
"Fogalmatok sincs mekkora törés egy nőnek, hogy így kell élnie és akkor még itt fújjognak"
akkor jobb ha azt hazudják, hogy vonzó?
feltették a kérdést, kapott a kérdező őszinte válaszokat...attól még nem fognak változni az emberek mert te kioktatod őket...akinek eddig se számított ez azt nem fogja zavarni, akinek tetszik annak tetszik, akinek taszító annak taszító...
és ettől a kérdező sem tud változtatni magán...a kérdés nem azért lett feltéve, hogy egót növeljen, vagy önbizalmat nyerjen, hanem őszinte választ várt szerintem...lehet azt hitte, van akinek bejön és akart egy kis önbizalmat nyerni, de szerintem nem sokra számított...sajnos ez van ezt kell szeretni...
Normálisan is lehet őszinte véleményt nyilvánítani, a válaszom azokhoz szólt, akik azt írták, hogy "fúj" meg "undorító", "kezeltesd magad".
Akik normálisan leírták, hogy zavarja őket, azokkal nincs gondom, engem is zavarnak a szőrszálak magamon, nyílván ezért írtom is őket ahogy tudom.
#27:
hát lehet a való életben nem így reagálnának...csak tudod név nélkül azt mond amit akar...
Ha egyébként tetszel és próbálod megoldani a problémát (gyanta vagy valami) akkor elfogadnám.
Arról hogy mennyire szőrös valaki arról senki nem tehet...
Engem nem zavar a szőrzet és izgató arra gondolni milyen lehet a puncija egy szőrös lábú lánynak.
Lányok akik itt válaszoltatok... Mennyire szőrös a puncitok van akinek extra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!