Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasikat menyire zavarja, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasikat menyire zavarja, ha egy nő szőrösebb típusú?

Figyelt kérdés
2015. jan. 12. 10:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Sajnos zavaró. Olyan lehet mint férfiaknál az extrém erős szőrzet a testen (vállak, hát, felkar végig sötét szőrrel borítva).

Amúgy borotva nem sokat ér mert a fekete tok ugyanúgy látszik csak ugye a szőr nem, de 1-2 nap múlva is már erősen dörzsöl, gyantához mindig meg kell növeszteni

egyetlen mód talán a lézeres eltüntetés lenne, de ilyen nagy területen az több millióba is belekerülne. :/

2015. jan. 12. 11:06
 12/30 A kérdező kommentje:
Igen,ezt még gyantáztatni is sokba kerül,ezért borotválom inkább.
2015. jan. 12. 11:08
 13/30 A kérdező kommentje:
Csak a borotvált felületen valóban látszanak a fekete pontok.
2015. jan. 12. 11:09
 14/30 anonim ***** válasza:

Fújolás ide vagy oda, erről rohadtul nem tehet senki. Én is pl. sokkal szőrösebb vagyok az átlag férfiaknál combon, lábon, fenéken, fqszon, miközben a felsőtestem kvázi csupasz.

Nem tudom, mi volna a jó megoldás, de szerintem kéne csinálni valamit a tesztoszteronszinteddel.

2015. jan. 12. 11:15
 15/30 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen problémám van kérdező. Én voltam orvosnál, kiderült, hogy picivel több férfihormon van bennem a kelleténél. Sajnos ebből nem lehet kigyógyulni, nekem is csak fogamzásgátlót írt fel az endokrinológus, de az sem javított a szőrzeten. Szóval én epilálom, igaz rohadt fájdalmas és utána begyullad a bőröm, aminek kell 1 hét, hogy elmúljon. :( Gyantával is próbáltam, de attól is begyulladok. Ráadásul elég gyorsan is nő vissza.

Nem is tudja a legtöbb lány milyen szerencsések, hogy csak néhány helyen kell szőrteleníteniük...

Nekem volt már 1 barátom, neki elmondtam milyen probléma van velem, őt nem zavarta, mondjuk szőrösen nem is látott sosem, azt nem engedtem.

Szóval így jártunk, nekünk több munkával jár, hogy igényesek legyünk, de aki normális és szeret, az megérti és nem fog undorral nézni rád.

23/L

2015. jan. 12. 11:22
 16/30 anonim válasza:
szerintem az lenne a legjobb, ha találnál valakit aki így szeret és különlegesnek tart, de szereti rajtad a szőrt. Akkor nem kéne szenvedned vele :) Addig meg pl a melled, hasad hátad ne szedd le, mert úgyse látszik :)
2015. jan. 12. 11:30
 17/30 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek, zavaró lehet a dolog. Tudom, hogy nem tehet róla, akinek ilyen, és együtt is érzek, nekem pl. a bőrömnek van olyan hibája, amiről nem tehetek, de hát nem túl esztétikus annak, aki látja, és csak enyhíteni lehet rajta, teljesen eltüntetni nem.

Viszont volt az átlagnál jobban szőrösödő barátnőm, őt ettől még ugyanúgy szerettem.

2015. jan. 12. 11:32
 18/30 A kérdező kommentje:
A mellem,hasam,hátamat amúgy is csak alkalmanként szedem,sőt most a lábamról sincs leszedve,csak a karomat borotválom.
2015. jan. 12. 11:34
 19/30 A kérdező kommentje:
15. nek! Én is voltam orvosnál,kaptam gyógyszert,itt,ott gyengébb,pihésebb is lett a szőröm,de a kúra után fél évvel,ugyanúgy visszaerősödött. Pl. a lábon,karon, semmi hatás nem volt,csak arcon,mellen gyengült átmenetileg.
2015. jan. 12. 11:38
 20/30 anonim ***** válasza:
borotválod a melled, hasad, hátad? ez a lehető legrosszabb, amit tehetsz. ha túl szőrös vagy, javasolnék egy orvosi kivizsgálást.
2015. jan. 12. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!