Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez így? Mit tegyek, hogy ez megváltozzon?
Az ismerőseimnek,sőt még idegeneknek(pl. itt is) tudok jó tanácsot adni a pasizás/csajozás téren,viszont ha már rólam van szó...semmit nem tudok.De tényleg.Nagyon zavar,hogy ha megtetszik egy srác nem tudom mit tegyek,nem jut eszembe semmi ötlet,de ha másnak kell tanácsot adni rögtön mondok 2-3 tanácsot.
Tegnap is adtam két lánynak is tanácsot,mindkettő jó volt:)
Persze,nekem is megtetszett egy srác ott ahol voltunk...de fogalmam sem volt,hogy mit csináljak.A barátnőim mondták,hogy menjek oda hozzá...de nem mertem.Az jutott eszembe,hogy majd kiröhög,meg ilyenek.Egyébként idősebb is nálam.Szerintem 18körül lehet (de ez csak tipp).
Mit csináljak,hogy ne csak másoknak tudjak tanácsot adni?Ha megtetszik valaki mindig beparázok és nem tudom mit tegyek,teljesen összezavarodok.
Mit tegyek?
15/L
15:27 vok
am melyik vársoban laksz? ha nemgond akk írdmár meg légyszi(akár privibe).
16/F
Köszi a válaszokat!
Igen értem,amit írtál.Ez jó ötlet,na majd legközelebb kipróbálom:)
Amúgy Heves megye -> Gyöngyös.Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!