Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elérni hogy egy férfi ne nézzen soha más nőre?
Ha eléred, megszűnik férfinek lenni. Te is képes vagy más férfira nézni, mondjuk mert jókiállású, esetleg mert vonzó, izmos vagy ilyesmi.
De ha úgy érted, hogy ne flörtöljön más nőkkel (mert ugye ránézni úgy is lehet, hogy hozzá se szól, és csak két másodpercig nézi, aztán már nem is foglalkozik vele), akkor pusztán egy jó embert kell találnod, nem egy ....-et. Elérni majd az élet éri el nála, vagy az sem.
Elég rosszul fogalmaztál. A nézés és megcsalás ég és föld.
Ahhoz, hogy ne csaljon meg, csak annyit kell elérned, hogy te elég legyél neki. Ennél mélyebben nem szeretnék belemenni, de szerintem érthető. Amúgy, ha már itt tart a kapcsolatok, akkor az már régen rossz.
Nincs rosszul megfogalmazva a kérdés, de ezt te, mint nő, nem tudod elérni egy férfinál sem. Erről csak a férfi tud dönteni, és ellentétben azzal, amit itt is sokan mondanak, igenis döntés kérdése. Az a mondás, hogy "hűséget fogadtam, vakságot nem", nem állja meg a helyét, mert a bukás általában a szemmel kezdődik.
A Bibliában olvashatsz erről, van negatív és pozitív példa is. Dávid király házasságtörése is a szemével kezdődött. Ugyanakkor ott van Jób, aki ezt mondta:
"„Szövetséget kötöttem szemeimmel,
hogy fiatal lányokra nem nézek vágyakozva.
Hiszen ha megkívánnám őket,
milyen örökséget kaphatnék akkor Istentől,
mi jót várhatnék a Mindenhatótól?" Jób 31:1-2
Ezt nem Jób felesége érte el Jóbnál, hanem Jób maga döntött így. Ugyanígy te sem érheted el ezt a párodnál, ez az ő döntése kell, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!