Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon nehéz! Nős vagyok, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nehéz! Nős vagyok, de beleszerettem másba?

Figyelt kérdés

Feleségemmel már nem olyan jó a kapcsolatunk, azt érzem, bármit teszek, csak idegesítem vele. De azért elvagyunk, néha vannak jó napok is, sajnos elég kevés. Gyerekek vannak, őket nagyon szeretem.

Mentőknél dolgozom és a napokban egy nagyon súlyos, halálos betegségben szenvedő, fekvő lányt/nőt(36) vittünk, akinek van reménye a gyógyulásra, de sajnos elég kevés.

Olyan első látásra szerelem (pedig már rég nem vagyok tini), de ezt éreztem, és most is ezt érzem. Nehéz megfogalmazni, de mintha őt kerestem volna egész életemben, azóta csak rá gondolok, és úgy érzem ez a szimpátia kölcsönös.

Nem először találkozom a halállal, haldokló beteg emberekkel, tehát nem arról van szó, hogy megsajnáltam, ezt már tudom kezelni (igaz néha nagyon nehéz), én a betegségétől függetlenül, csak a nőt láttam benne, a társat, akivel szeretném az életemet leélni.

Pár órát töltöttünk együtt, de azóta nem megy ki a fejemből, csak rá gondolok folyamatosan.

Te mit tennél?

2015. jan. 10. 23:48
1 2
 11/17 anonim válasza:
73%

Teljesen igaza van az elottem szolonak!

Nagyon jol fogalmazott. Nekem is ez a velemenyem.

Nagyon sajnalom a holgyet es tiszta szivbol gyogyulast kivanok neki!

2015. jan. 11. 00:59
 12/17 anonim ***** válasza:
45%
Egyáltalán nem sértésből írom nehogy úgy vedd.El kéne erről beszélgetned egy pszichológussal mert sok dologban fel tudná nyitni a szemedet és lehet hogy más szemszögből látnád a dolgot.Mielőtt bárhogy is döntenél ezt tedd meg.
2015. jan. 11. 01:14
 13/17 anonim ***** válasza:
45%
Mindenfelekeppen eloszor valj el, es utana csapd a szelet masnak.
2015. jan. 11. 02:09
 14/17 anonim ***** válasza:
73%

"Te mit tennél?" Kérdező, én mindenképp meglátogatnám a kórházban, egyelőre ennyit. Egyfelől mert másra jelenleg úgysincs mód, másfelől mert ez még nem kötelez semmire egyikőtöket sem, a kapcsolat mindenképp a "lelki társ" szintjén marad, amíg kórházban fekszik. Utána meg majd kialakul...

Jobbulást kívánok én is!

2015. jan. 11. 02:23
 15/17 anonim ***** válasza:
58%
én elmennék pszichológushoz. Első látásra szerelem csak akkor van, ha lázadsz valami ellen az életedben. pl a szar házasságod ellen.
2015. jan. 11. 03:08
 16/17 A kérdező kommentje:

Kislány még nem voltam, csak kisfiú, az is a 70-es években. A linkelt kérdéshez csak annyi közöm van, hogy az előbb elolvastam. Azért köszönöm a válaszokat.

Nincs korházban, mert haza is vittük a kb. félórás vizsgálat után, amúgy már meglátogattam volna.

2015. jan. 11. 07:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Kérdező (#16) és nem beszéltetek meg semmit? Olyanra gondolok, hogy meglátogatod, vagy felhívod, van online tartjátok a kapcsolatot, vagy akármi...
2015. jan. 11. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!