Vajon mennyire lesz nehéz a család nélkül kibírni 3 hónapot?
26 éves vagyok, eddig a családommal (szüleim, testvérem) laktam. Pár hétnél hosszabb időre még sosem voltam tőlük távol.
Most a munkám kapcsán részt kell vennem egy 15 hetes tanfolyamon New Yorkban. Kicsit izgulok már miatta, mert sose voltam még több hónapot távol a családtól, barátoktól, ismerősöktől. Párkapcsolatom jelenleg nincs, így ebből a szempontból nem lesz nehézség.
Tudom persze, hogy ideje felnőni és más ilyenkor már rég külön lakik, de nekem mégis ez lesz az első ilyen "felnőtté válási élményem".
Valami jó ötlet/praktika, hogy minél kevésbé legyen honvágyam? Lehet ezt valahogy kezelni, vagy mindenképp lesz, akár akarja az ember, akár nem?
Még nem józanodtál ki?
Pedig holnap már munkanap van, szal ideje lenne, mert reggel kelni kell aztán vár a szalag;D
Köszönöm a válaszokat!
Igen, én is ebben bízom, hogy annyira lefoglal majd a sok újdonság és a tanfolyam, hogy más eszembe se fog jutni. :)
Jó a "kellene" nálam is idézőjelben van. :)
Várom már nagyon, csak egy kis félsz azért van bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!