Vajon mennyire lesz nehéz a család nélkül kibírni 3 hónapot?
26 éves vagyok, eddig a családommal (szüleim, testvérem) laktam. Pár hétnél hosszabb időre még sosem voltam tőlük távol.
Most a munkám kapcsán részt kell vennem egy 15 hetes tanfolyamon New Yorkban. Kicsit izgulok már miatta, mert sose voltam még több hónapot távol a családtól, barátoktól, ismerősöktől. Párkapcsolatom jelenleg nincs, így ebből a szempontból nem lesz nehézség.
Tudom persze, hogy ideje felnőni és más ilyenkor már rég külön lakik, de nekem mégis ez lesz az első ilyen "felnőtté válási élményem".
Valami jó ötlet/praktika, hogy minél kevésbé legyen honvágyam? Lehet ezt valahogy kezelni, vagy mindenképp lesz, akár akarja az ember, akár nem?
Ha előtte nem voltál külön akkro nem lesz egyszerű.
Egyébkent én 27 vagyok és 1,5 havonta járok alapból is haza. Beszélünk telefonon, facetime- on..stb kb akkor szoktak elkezdeni hiányozni, de gondolom azért mert már ráálltam erre a találkozásra, és ha jön az idő, akkor alig várom, egyébkent az esetek többségében munka mellett nincs időm arra,nhogy hiányozzanak, örülök ha az ügyes-bajos dolgaimra jut idő, vagy a férjemre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!