Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem ír? Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Érzem, hogy baj van. 2,5 napja találkoztunk. Azóta igazából nem beszéltünk. Ráírtam egy 'jó éjt' pénteken 00:00-kor. (hajnal 2 felé alszik el) Akkor még kaptam választ. Ma is ráírtam, hogy "szia, hogy vagy", délután. Többször is volt fenn chaten, de nem válaszolt. Máskor egy-egy találkozó után ennyi idő alatt már 2-3-szor beszéltünk. Szívesen írnék neki, hogy jó estét, de nem akarom elkergetni. Elkergetném vele?

(Tudom, 15 éves szintű a kérdés, de nagyon szeretem, nagyon hiányzik és nem akarom, hogy besokalljon, hogy mindig zaklatom).

Én vagyok a nő.

2015. jan. 10. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Várd meg, amíg ő keres és ne nézegesd percenként, hogy visszaírt-e. Ha érdekled, akkor keresni fog, nyugi. Ha pedig nem keres, az elég egyértelmű. Egy aranyszabály van: férfi után sose fuss! :) Ezt sokszor nehéz betartani, de minden esetben működik. :)
2015. jan. 10. 20:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van az első válaszolónak :) Még ha nehéz is kibírni,de ne keresd...Majd írni fog,ha nem...

Mire gondolsz,milyen baj van?

2015. jan. 10. 20:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Megérzi azt az ember,ha a másikat nem érdekli igazán.Biztosan benned is van egy ilyen félelem,de ezt muszáj lesz elengedned.Különben rabja leszel az érzelmeidnek,ami arra késztet,hogy baromságokat csinálj.Mondjuk hogy elkezded keresni,meg hogy loholsz utána őrült módon.Na ezt nem szabad akkor sem,ha megaláz vagy leszar.Ha ezeket teszi,az mindent elárul róla.
2015. jan. 10. 21:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!