Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy egy 18-19 éves fiú nem akar barátnőt?
NEM arról van szó, hogy homi...
De ezt ő maga mondta (nem nekem), hogy neki nem kell barátnő. És tényleg soha nem láttam még őt lánnyal, illetve soha nem láttam azt sem, hogy nagyon megnézett volna egy lányt.
Több oka is lehet.
Lehet, hogy magának való típus, aki nem ragaszkodik ahhoz, hogy legyen valakije. Aztán lehet az is, hogy korábban volt egy durván negatív tapasztalata ezen a téren.
Én magamból kiindulva tudok nyilatkozni, én is hasonló vagyok. Azt hazudom, hogy nem akarok barátnőt, holott az igazság az, hogy igen is, vágyom rá, de nem érzem rá magam késznek. Lelkileg nem vagyok elég "stabil", önbizalomhiányom van, és úgy érzem, hogy esélyem sincs a lányoknál.
21/F
Holott lány vagyok és 18, én sem akarnék járni senkivel. Nem tudnék hosszabb távon törődni valakivel, eléggé magamnakvaló vagyok s ebben nem látom a problémát.
Ellenben a kérdés részletezésénél leírt fiúval én megnézem a körülöttemlevőket. A külsőt nem lehet elrejteni, vagy megjátszani mint önmagunkat. Legalább az esztétikussá válhat az ember szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!