Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Van köztetek olyan aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Van köztetek olyan aki nem akar barátnőt?

Figyelt kérdés
Max szexkapcsolatot.

2014. aug. 19. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért?
 2/8 anonim ***** válasza:
jelen!
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok rá más is van e így rajtam kívül :D
2014. aug. 19. 21:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősöm aki nem akar. Pedig pénzes a csávó.
2014. aug. 19. 21:50
 5/8 A kérdező kommentje:
#4: nalátod ő megengedheti magának, hogy ne foglalkozzon ilyen felesleges dolgokkal, amikor csak punci kell neki.
2014. aug. 19. 21:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Valami hasonló. Nem mondanám, hogy "nem akarok barátnőt", de nem is érdekel igazából a dolog.

Van is 1-2 ember, akikről tudom, hogy nagyon nagyon illenek hozzám, akivel tényleg szerettem volna / szeretnék összejönni, de ez lehetetlen.

Az meg - lehet, hogy pont a fenti miatt -, hogy random emberekkel elkezdjek ismerkedni az valahogy nem sosem vonzott. Nem tudom igazán miért, valahogy úgy érzem, hogy van sok fontos dolgom is az életemben, inkább arra koncentrálok. Nem zárkózom el, ha valaki nekemvaló "szembejönne", valószínűleg szívesen belemennék, de például én vagyok az a hülye, aki csomó szituban képes lenne leszólítani egy lányt ("bátorsággal" nincs itt semmi baj szerencsére), de mégsem teszi, mert egyszerűen nem érdekli.

2014. aug. 19. 21:59
 7/8 anonim válasza:
Én sem akarok barátnőt.
2014. aug. 19. 22:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Én egyelőre beérném olyan lánnyal is, akivel strandolni járhatok rendszeresen. Mint egy barátság. De barátnő is jó lenne.
2014. aug. 19. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!