Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 13-14 évesen mennyire lehet komoly a szerelem?
Figyelt kérdés
Most 14 evés vagyok, tavaly márciusban még 13 éves voltam, amikor beleszerettem a srácba. Nem valami tinisztár, nem is olyan típusú srác, akibe az osztályából mindenki szerelmes, sőt... Alapból úgy vagyok vele, hogy ha mást szeret, akkor nem fogok rá haragudni, hanem örülök, hogy ő mással boldog:) szerintetek ez szerelem? Vagy csak egy szimpla fellángolás?2015. jan. 10. 10:50
21/30 anonim válasza:
26-os,ha nem vetted volna észre akkor épp próbáltam hasznosat írni 24-25 azok legalább hasznosak és nem mindjárt letámadtni kell hanem előbb rendesen elolvasni.
22/30 A kérdező kommentje:
12%-os most igazad van:)
2015. jan. 10. 12:29
23/30 anonim válasza:
Vannak még ilyen letámadó emberek a világon...
24/30 anonim válasza:
És most nagydobra veri hogy "jajj egyszer igazam van". Az utolsó komment nagyon muszáj volt ide, ezzel mutatod ki milyen is vagy valójában. Önfejű. :)
25/30 anonim válasza:
Én vitába keverni magamat nem fogom.
26/30 anonim válasza:
12°% os iq bajnok a valóságban nem lenne ekkora a pofád.
27/30 anonim válasza:
A 12%-osnak: Magadat járatod le a viselkedéseddel... Ha a te életedben abban a korban valami nem volt rendben, ne azon töltsd ki akinek jobb élete van, hanem menj pszichológushoz...
Én 12-3 évesen szerettem bele a barátomba, 15 éves korom óta együtt vagyunk és mindkettőnk úgy érzi megtalálta a másik felét. Hogy mennyire komoly valakinél a szerelem ennyi idősen, az embertől és az esettől függ. 16/L
30/30 anonim válasza:
1-es válaszolónak üzenem, hogy egy kretén segg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!