Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek 13-14 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 13-14 évesen mennyire lehet komoly a szerelem?

Figyelt kérdés
Most 14 evés vagyok, tavaly márciusban még 13 éves voltam, amikor beleszerettem a srácba. Nem valami tinisztár, nem is olyan típusú srác, akibe az osztályából mindenki szerelmes, sőt... Alapból úgy vagyok vele, hogy ha mást szeret, akkor nem fogok rá haragudni, hanem örülök, hogy ő mással boldog:) szerintetek ez szerelem? Vagy csak egy szimpla fellángolás?

2015. jan. 10. 10:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Ha visszagondolok a régi kapcsolataimra/ szerelmeimre,és a mostaniakra..Ég,és föld :) Szerintem majd idővel,ahogy idősebb leszel más kapcsolataid lesznek.

Szerintem ez se nem szerelem,se nem fellángolás.A szerelem nem itt kezdődik.. (Bár lehet 14évesen ez az lenne,nem tudom )

2015. jan. 10. 11:41
 12/30 anonim ***** válasza:

Nagyobb ésszel xD

Még mindig ott a 12% a kommentjeid alatt xD

2015. jan. 10. 11:47
 13/30 A kérdező kommentje:
Kedves 12%-os... Biztos te is országos versenyeket nyertél akkor, amikor annyi idős voltál mint én, és ezért szállt el ennyire az eszed:) de ne aggódj, velem ez nem fog megtörténni:) képzeld, én tanulok. Nem értem, hogy miért küldötök mindig mindenkit tanulni... Nem a tanulásból áll az élet:) ha meg úgy gondoljátok, hogy igen, akkor kezdjétek ti, és tanuljátok meg nem leszólni az embertársaitokat:)
2015. jan. 10. 11:55
 14/30 anonim ***** válasza:
0%
Mondom hogy nem érdekel,ha elbassza az életét akkor elbassza ennyi.Nem az én problémám lesz.
2015. jan. 10. 12:06
 15/30 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan többet érne ha nem pasizna,hanem valami hasznosabbat csinál pl sportol.
2015. jan. 10. 12:08
 16/30 A kérdező kommentje:
Magyarázd már hogy mivel rontom el az életem? (ha tényleg annyi eszed lenne, nem káromkodnál egy közösségi oldalon, amit bárki olvashat)
2015. jan. 10. 12:09
 17/30 A kérdező kommentje:
Igen, csinálok hasznosat is, 7 éve zenélek:) és én nem pasizom, szimplán szerelmes vagyok.
2015. jan. 10. 12:11
 18/30 anonim ***** válasza:
29%
Ráérsz még azzal,ezt akartam az előző válaszommal mondani.
2015. jan. 10. 12:12
 19/30 anonim ***** válasza:
51%
Sok szerencsét hozzá:)
2015. jan. 10. 12:12
 20/30 anonim ***** válasza:
92%

12%os, te nem voltál szerelmes vagy mi a van veled?

szerintem az egy természetes dolog hogy, 13 évesen elkezd érdeklődni egy fiú iránt.

Én is voltam szerelmes általános iskolába, és szerintem az emberek nagyobb %-a.

Mi bajod van ezzel?

Attól mert valaki szerelmes, nem feltétlen mondható el róla, hogy nem tanul, és hasztalanul tölti az életét.

De ha neked a szerelem ilyen nagy gátat jelent az életedbe, ott a lehetőség, ne foglalkozz vele -.-

2015. jan. 10. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!