Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk melyiket valasztanatok baratnonek?
Figyelt kérdés
1. Egy olyan lany aki visszahuzodo , alacsony, kedves, rendes, orokvidam, es akarkit kepes megnevetettni. Szeret szabadidejeben spotolni, es olvasni.
2. Egy olyan lany aki nagyszaju, mindenki sok ismerose van, magasabb, csak azzal beszelget akivel akar, neha parasztkodik, es alltalaban sms-ezik. Ha szabad ideje van, akkor meg netezik.
Nos kinek melyik a szimpatikusabb? :)
2015. jan. 9. 18:58
11/24 A kérdező kommentje:
#6, nem akarok en hallani semmit, csupan kozvelemenyt kutatok ennyi :)
2015. jan. 9. 19:01
12/24 anonim válasza:
a másodikat választanám, de a parasztkodás miatt nem annyira jön be. etért talán az elsőt
13/24 anonim válasza:
Hát egyértelműen az 1. A 2. nem tűnik szimpatikusnak számomra ez alapján.
14/24 anonim válasza:
Úgy érzem, hogy valaki nagyon a lelkedbe gázolt, kedves kérdező. :)
15/24 A kérdező kommentje:
14-es
nem gazolt :) Spontan jott h kiirjam :) es mint mondtam kozvelemenyt kutatok :)
2015. jan. 9. 19:04
16/24 anonim válasza:
Az elso sokkal szimpatikusabb :)
17/24 anonim válasza:
Tele van parasztkodókkal az oldal. Ők a 2-be tartoznak. És azért nincs párjuk, mert az 1-est akarják ahelyett, hogy hozzájuk hasonlót választanának. Részemről bármelyik a kettő közül, ha velem egyébként normálisak.
18/24 anonim válasza:
Egy ilyen "közvéleménykutatást" szerintem te sem gondolsz komolyan. Egyáltalán nem egyenlők a feltételek, nagyon le vannak sarkítva az általad leírt személyek. Szerintem nincs ember, aki kompromisszumok nélkül a 2-est választaná. Ez olyan, mintha én arról csinálnék közvéleménykutatást, hogy az ember vajon egy tábla csokit vagy egy darab sz@rt enne meg szívesebben...
20/24 anonim válasza:
A leírtak alapján nyilván a legtöbben az elsőt választják,mert úgy van megfogylmazva.
Amúgy rám tökre illik az első,kivéve a visszahúzódás,és a sok sportolás. Meg nyilván szoktam netezni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!