Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti a barátnőtöket vagy a "havercsajt" választanátok?
Figyelt kérdés
Majdnem 3 hónapja együtt vagyunk a barátommal, de mialatt mi már együtt voltunk megismert neten egy másik csajt is, akit hugicájának nevez, annyira nagyon jó netes barátok. Engen idegesít ez, mert ki tudja, hogy találkoztak-e már, vagy fognak-e, meg hogy egyáltalán mikről beszélgetnek, mikor ott vagyok én a barátomnak. Azt mondja, hogy nincs neki senki más, aki fontosabb lenne nálam, de akkor minek csetelget vele majdnem mindennap? Az is idegesít, mikor elkezdi nekem mondani, hogy a kicsi hugicája ezt meg azt csinált, de hol a francban érdekelne ez engem ?! Persze, hogy én vagyok a hisztis, mert bezzeg én beszélhetek neki, hogy egyik-másik barátnőm mit csinált, én meg ezt nem tudom meghallgatni, amit ő akarna mondani, de hát ez teljesen más, én nem fiúhaverokról beszélek neki. Eldöntöttem, hogy nem idegesítem magam tovább amiatt a csaj miatt, és meg fogom mondani a barátomnak, hogy válasszon: vagy én vagy az a másik lány. Fiúk, ti mit reagálnátok erre? Ha tényleg annyira fontos vagyok neki, akkor küldje el azt a netes csajt (aki ki tudja, hogy tényleg csak netes lesz-e mindig), ha meg őt akarja, akkor engem meg felejtsen el.2014. dec. 31. 11:22
1/6 anonim válasza:
Én ugyanígy reagálnék a helyedben.. Az a nő, aki azt mondja, őt ez nem érdekelné, hazudik, vak, vagy nem is szereti a srácot. Nem szép dolog választás elé állítani, de muszáj. :/
18/L
2/6 anonim válasza:
Nem a "hugicával" van abaj, hanem azzal hogy nem bizol a barátodban. Igazad van jobb ha Téged elfelejt, mert egy ilyen féltékeny hisztis pics*ával úgysem birja sokáig.
3/6 A kérdező kommentje:
utolsó: megnézném majd, hogy a párod hogy fogja majd benyögni: "bocs, de a "hugicámmal" összejöttünk, úgyhogy szia"-t, te meg gondolom akkor bambán fogsz nézni, hogy ez meg mi, mikor "csak" haverok..
2014. dec. 31. 11:46
4/6 anonim válasza:
Ha igy állnék a kapcsolatomhoz, már rég véhe lehetne.
Ahogy neked sem lesz soha tartós kapcsolatod, mert most a hugica a bajod. A következőnél, a kolleganője lesz, vagy a szomszédnője, vagy a ygerekkori barátja(nő). Mindig tönkre fogod tenni a féltékenységeddel, és ha magától nem is csalna meg, majd te belekergeted.
Szóval neked csá ostoba ******
5/6 anonim válasza:
Igaza van a 68-asnak. Feleslegesen féltékenykedsz, csak idegesíted magadat is meg a pasidat is.
6/6 anonim válasza:
lány vagyok, szerintem felesleges a féltékenység. annyit tehetsz hogyha zavar hogy róla beszél kérd meg hogy ne ő legyen a témátok. Csak elvadítod magad mellől a hisztivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!