Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van két lány, melyiket választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van két lány, melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Az első nagyon csinos bírja a poénkodást és bunkón ismerkedtünk meg - én voltam vele bunkó - amire ő elsőnek szintén bunkózott majd elkérte az elérhetőségeimet és randira hívott. Ő lelkileg nagyon vonz, nagyon összepasszolunk és nagyon olyan mint egy energiaital ami instant hat és pörgök tőle.. jóformán aludni is néha nehezen tudok miatta.

A másik fizikailag akar inkább megfogni, ő konkrétan jelezte hogy lefeküdne velem, de csak ha komolyan gondolom vele és ő vele is kijövök de ö picit teltebb... viszont szeret mindent és nyitott mint szóban mint erotikában. Tudom hogy hülye indok ez, de mikor van olyan manapság hogy egy lány mindent megenged? És lehetsz vele annyira nyílt, hogy konkrétan más már a picsbe is elküldött volna. Igazából ő is szűz még, de nagyon hajtják a hormonok és nagyon ki akarna próbálni mindent a szavaiból itélve. (amihez 1 férfi kell legalábbis).

A másik lány is szűz. Ő is nyitott.. de erotikus téma annyira nem pálya. Nem küld el a francba meg ilyenek.. csak látom nem szeretné ezt még egyelőre szavakba tenni.

A gond az, hogy mindkettő totál levakarhatatlan (aminek örülök) viszont nem akarok játszani velük. Viszont nem is akarok rosszul dönteni.

2014. dec. 30. 06:21
 1/10 anonim ***** válasza:
JÓ REGGELT!!
2014. dec. 30. 06:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Én az elsőre szavaznék! Ha lélekben összepasszoltok, akkor inkább bírd ki, azt az időt, amíg ő is készen áll a szexre.
2014. dec. 30. 06:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Legyen a lepedővírtuóz..!

Az sokkal jobban hangzik, a másik uncsi.

2014. dec. 30. 07:05
 4/10 anonim ***** válasza:

Nos, 0. pont: gondold ki, myilen tartalmú kapcsolatot szeretnél!

1. pont: menj el mondkét lényhoz és mondd el nekik, hogy szeretnéd őt kedvesednek, egy oylan tartalmú kapcsolathoz, amiben a 0. pontban kigondoltakat szeretnéd csinálni. Kérdezd meg, viszonosak-e a vágyaik és lennének.e a kedvesed!

2. pont: Ha csak egy válaszol igennel, máris meg van oldva a kiválasztási probléma!

3. pont: Ha mind2 igennel felel, akkor el kell döntsd, hogy csak egy kedvest akarsz-e vagy esetleg kettőt!

A) verzióban nem tudom! B) verzióban elmész hozzájuk még egyszer, és elmondod ezt, hogy 2 jelölt van és mindkettőt szeretnéd. Ha ezek után az egyik sarkon fordul, akkor aki marad, az lesz a párod!

:)

Ha mindkettő marad, úgy is jó!

2014. dec. 30. 07:25
 5/10 Noren1989 ***** válasza:
50%
A nagyobb mellűt ;)
2014. dec. 30. 11:24
 6/10 A kérdező kommentje:

lett egy harmadik is.. ő kicsit csipkelődös de szeretethiányos és szeret szeretve lenni és a szexet sem veti meg, de akaratos és vele ugymond szívjuk egymás vérét jó értelemben. Talán müködne is nem? :D

Elvégre ez miatt az unalom esélye egyenlő a nullával.

2015. jan. 2. 02:34
 7/10 anonim ***** válasza:

A nagy csajozógép.

Egy tanács:Vágd ki a p*nájukat és küldd el nekem postán,értékelni fogom.

2015. jan. 2. 02:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Az elsô!!! :)
2015. jan. 2. 02:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Mintha az 1.-t 'szebb' fogalmazással írtad volna. Így látatlanba nem tudom, de úgy tűnik h neked is az 1. Kellene :)
2015. jan. 2. 02:58
 10/10 anonim ***** válasza:
1.t!
2015. jan. 2. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!