Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti melyiket választanátok?
Például van egy talpraesett,humoros,nemtörődöm laza csaj,akivel lehet poénkodni,szereti a focit meg a sportokat,nem érdekli,hogy más mit gondol róla,amolyan keménylány,de kedves és nem goromba,ha mégis,csak viccből.
És van egy kedves,naiv,ártatlan lány,aki mindenkinek szeret segíteni,egy kissé kétballábas,életvidám és mindig mosolyog.
Melyiket választanátok és miért?
Nekem nagyon szimpatikus mindkettő. Bár inkább a második felé hajlom, mondjuk én nagyon érzelmes vagyok és szeretem ha egy nő símulékony. Biztos nagyon szórakoztató lenne az első lánnyal együtt lenni, de hosszabb távra inkább a másodikra szavazom. Mondjuk inkább érdemes azon gondolkodni, hogy milyen negatívumok vannak a pozitív tulajdonságok mellett, mert úgyis az fog dönteni, hogy tolerálható-e vagy sem egy kapcsolatban...
26F
ha egyedül lennék és ez a 2 lány közül kellene választanom...
"életvidám és mindig mosolyog" ez lenne a nyerő :)
az elsőnek is sok jó tulajdonsága van, de ő más stílus...ő nem az a kis ártatlan segítőkész jótétlélek :) inkább a nagyon kedves lány vonzana, főleg a mosoly miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!