Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Létezhet olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Létezhet olyan, hogy szex hatására lesztek szerelmesek?

Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút aki az elején kijelentette, hogy csak szexre kellek. Én 19 éves szűz lány vagyok. Belementem ebbe, de csak lassan haladtam, izgalmas dolgokat vittem a játékba, nem feküdtem le vele de sokszor felizgattam, játszadoztunk egymás testével. Mostanra azt akarja legyek a barátnője, meg féltékenykedik, meglep ajándékokkal, stb. Azt mondja belém szeretett. Tényleg szerelmesek tudtok lenni olyanba aki eleinte csak szexre kellett?
2015. jan. 9. 12:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nálam nem.
2015. jan. 9. 12:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2015. jan. 9. 12:12
 3/11 anonim ***** válasza:
ha sokat csináljátok kialakulhat de lehet hogy csak azért csinálja hogy legyen neki partnere hosszabb távra
2015. jan. 9. 12:13
 4/11 anonim ***** válasza:
előfordulhat.
2015. jan. 9. 12:13
 5/11 A kérdező kommentje:
Ha akarna lehetne neki 100 lány. Mert jól néz ki.
2015. jan. 9. 12:15
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Manapság már a szex az elsők között van amit a párkapcsolat kialakításánál figyelembe kell venni. Ha nem jó a szex akkor hiába jó a kapcsolat többi része, egy idő után baj lesz. Jobb a szexuális teljesítmény lecsekkolásán minél előbb túlesni. Na persze nem mindenáron (mondjuk az első randin) de minél hamarabb. És a szerelem meg nem jön a kapcsolat legelején általában, szóval simán el tudom képzelni, hogy belédszeretett.
2015. jan. 9. 12:17
 7/11 anonim ***** válasza:
47%
nem
2015. jan. 9. 12:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Mivel a szerelem alapvetően egy érzelem, ami lelki eredetű, elképzelhetetlennek tartom, hogy kizárólag a szex hatására bárki is képes lenne a szerelemre, hacsak nem keveri össze a "jaj de jót dugtam" érzést azzal, hogy "szerelmes vagyok".
2015. jan. 9. 12:24
 9/11 Panna_ ***** válasza:
55%
Mivel egy csomó hormont termel az ember szex közben ami befolyásolja nagyban az érzelmeket, ezért igen, lehet szerelmes szex hatására. Tudod, a pasikat a farkuknál kell megfogni.
2015. jan. 9. 12:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha ez így lenne, akkor mindenki mindenkibe beleszeretne, akivel szexel egy jót. Akár a legutolsó prostiba is, ha igazi lepedőakrobata.

Nem is nagyon lennének egyéjszakás kapcsolatok, mert ha jól menne a szex, máris dúlna a love.

2015. jan. 9. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!