Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ha igazan szerelmesek vagytok egy lányba, akkor szoktatok róla képzelegni?
Valójában amikor SZERELMES vagyok, csak azon a lányon jár az eszem. Egyébként meg bármelyik nőre tudok úgy gondolni, HA akarok.
22/F
Én nagyon szeretem a párom, de a fantáziám általában máshol jár!
Ez azért van, mert a párom megkaphatom, de a fantáziám az nem kaphatja meg az illetőt!
szóval semmi pénzért nem csalnám meg a barátnőm!
Ha szerelmes vagyok, de még nem vagyok együtt a lánnyal, akkor inkább romantikus dolgokat szoktam fantáziálni róla. A szexuális fantáziák később jönnek, ha már kialakul valami, ha kialakul valami. Szóval nem, szexuális értelemben nem. Viszont éjjel-nappal rá gondolok. A mosolyára, milyen lehet hozzá bújni, hogy milyen lehet vele beszélgetni, ilyen-olyan élethelyzetet megélni, akár egy egyszerű bevásárlást, vagy akármit.
Nem tudom, más fiúk is így működnek-e, csak a magam nevében beszélhetek...
Ha gondolok rá, akkor csak ilyen értelmeben. Nem találgatom, hogy milyen lehet, mert tudom. Különben nem vagyok szerelmes sem :-)
F27 Welcome to Reality.
Ha szerelmes vagyok egy lányba,akkor ő jár az eszemben és akkor más lány nem is érdekel. Én sem szexuális dolgokról szoktam ilyenkor fantáziálni,hanem pl. csak h együtt alszunk,vagy elmegyünk kirándulni vagy akármi. Szóval én is hasonlóan működök mint az 5-ös válaszoló..:)
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!