Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek sem működik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sem működik a 10-es pontozás? Mindig túlpontoznak mindenkit főleg a lányokat. Lehet 10/5-ös mégis 10/8-9-10-et adnak.

Figyelt kérdés

2015. jan. 9. 09:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

19-es, sajnálom, de

[link]

rá én sem adnék 5-nél többet, mert utálom a műmellet.

Tehát van olyan, hogy valakinél valami akkorát ront az összhatáson, hogy az ő szemszögéből nézve, az ő ízlése szerint fele annyira sem szép, mint a többség véleménye alapján.

Arcra, sem alakra nem mindenkinek ugyanaz tetszik. Persze egy kétszáz kilós, pattanásos nőre nyilván nem lehet 9-10-est adni a legjobb szándékkal sem, de pl. ha valaki a teltebb idomokért rajong, nyilván neki adna több pontot:

[link]

aki meg a nagyon vékonyakért, mondjuk valaki hasonlónak:

[link]

2015. jan. 9. 13:18
 22/24 anonim ***** válasza:

Az alsó két linken látható csaj agyonveri azt a felsőt akire elvileg "még az öt is kevés" a #19 szerint.

Én arra nagyon eveset adnék - unszimpatikus vonások, ronda haj, mű ez mű az... Plázaribi kisugárzás.

2015. jan. 9. 13:20
 23/24 anonim ***** válasza:

21:

Én is hibás vagyok, mert osztályozásnál nagyon nagy részt az arcot, kisebb részt az alakot nézzük. Olyanokat kellett volna linkelnem, akik nem meztelenek.

Egyszerűen az arcvonásait kell nézni. Itt van például a 8-as kinézetű nő objektív leírása, arról a skáláról, amit már kétszer ide is belinkeltem.

"8 - Nagyon vonzó. Mindenki egyetért abban, hogy vonzó és sok ember mondaná rá azt, hogy dögös. Nagyon kevés, minimálisan negatív, az összképen rontó arcvonása van. Szinte nagyítóval kell őket keresned, de azért a mesebeli hibátlanságot éppen nem éri el. Legalább három nagyon szép testrésze is van, vagy két gyönyörű és a teste minden részére legalább azt lehet mondani, hogy csinos. Szépek a fogai. A higiéniája kiváló."

És ugyanúgy megvan az összes többinek 1-től 10-ig. Nem olyan nehéz ez. Ti is már egyből arról beszéltek, hogy az egyik akit linkeltem plázapi-.csa kisugárzású. És? Nekem sem bejövős ez a stílus, de attól még a fizikai szépségét lehet viszonylag objektíven mérni és azt el tudom ismerni, ha van neki. Az arcvonásait hasonlóképpen látják az emberek.

2015. jan. 9. 13:29
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem nagyon szoktak objektíven nézni senkit...

Főleg nem fordított esetben... Ott nagyjából van a tökéletes csávó aki a 10/9 aztán mindenki más a HULLADÉK a 10/2...

2015. jan. 9. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!