Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem működik a 10-es pontozás? Mindig túlpontoznak mindenkit főleg a lányokat. Lehet 10/5-ös mégis 10/8-9-10-et adnak.
A pontozás nem igazságos.
Egy ugyanolyan kinézetű csaj és srác pontjai... Csajnak 10/8 srácnak 10/3... Fair!
Amúgy a kérdésre válaszolva nem, nem működik. 10/10-est adnak itt általában egy kikent-kifent macának, aki szépnek ugyan biztos szép, de 5 kg smink van rajta. Na most, ha ezt lemossa, akkor nem biztos, hogy ilyen szép marad, de hogy 20 év múlva tönkremegy a bőre az biztos.
Engem biztos nem pontoznának túl, ha feltenném a képem, de én nem is tenném fel, mert nincs szükségem se a dicséretre, de a de csúnya vagy beszólásokra se.
Ahogy itt valaki írta: igen lelki szegény lehet, akinek erre van szüksége...
"A pontozás a kinézetről szól, semmi másról."
Na ebben nagyon tévedsz, általában az önbizalom hiányos, vagy magamutogató emberek tesznek fel ilyen kérdéseket. Ezeknek pszichés okai vannak, mert amilyen pontszámmal illet meg a többség olyan értekrendű embernek fogod te is látni, érezni magad :P én nem szoktam pontozni a lányokat, leginkább kategóriában tudom őket sorolom pl. csúnya, átlagos, helyes, szép, gyönyörű stb.
14:
Igen, ezért van az hogy valaki mondjuk egy szupermodellnek 8-ast ad, a másik meg 9-est, a harmadiknak meg annyira a zsánere, hogy 10-est.
Egy cuki lánynak az egyik 6-ost ad, a másik 7-est, valaki más nagyon esetleg 8-ast.
Egy duci, pattanásos lánynak az egyik 4-est, a másik 5-öst.
Mert vannak az egyéni ízlésben eltérések. Ezeket az előbbieket hívják úgy. De mikor valaki egyszerűen nem tud pontozni, nem tudja hogy kell pontozni, itt most arról van szó.
Arról beszélünk, mikor valaki erre 9-est ad:
Arról beszélünk, mikor valaki erre 5-ost ad:
Arról beszélünk, mikor valaki erre 2-est ad:
Na ezekre gondolunk, amikor azt mondjuk hogy valakinek fingja sincs hogy hogyan kell osztályozni. Sajnos az az igazság, hogy nagyon sok férfi leegyszerűsítve olyan, hogyha megdugná akkor 10, ha nem akkor meg 1. És nem tud normálisan elgondolkodni az osztályozáson.
Pedig még leírás is van hozzá, a fenébe is, ott a számok mellett, bal oldalt.
Fodított ponzotásnál
Ha egy csávót kell...
Az abszolút tökély is csak 10/-9-et kaphat.
Egy "jó" 10/7-et
Egy átlagos 10/3-at
A rondák 10/0-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!