Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem működik a 10-es pontozás? Mindig túlpontoznak mindenkit főleg a lányokat. Lehet 10/5-ös mégis 10/8-9-10-et adnak.
én sose adok 10/10-et, ahhoz le kell sz_pnia előtte. És jól ;)
25/f
Am tényleg nem túl praktikus, dehát ezért vannak itt is csöcs-f_szmutogatós képek XD
Az emberek tényleg rohadt idiótán tudnak pontozni.
Itt a skála, ami alapján nagyjából pontozni kell:
Miért nem tudtok pontozni normálisan? 1-2 helynyi különbség még belefér, de mikor szupermodelleknek adtok 5-öst, meg dagadtaknak 8-ast, akkor mi bajotok van? Van egy elég objektív skála, ami a fenti. Nem igaz hogy nem tudjátok megtanulni.
én azért szoktam 9-10eket adni néha mert jószívű vagyok.
Persze az ilyen full rondára nem adok annyit,csak aki bejön.
az első sorban balról a második..hmm az egy természetes szépség..hmm:$$ :D
7:
Ez a skála, amit belinkeltem egy angol nyelvű nemzetközi internetes fórumon készült, ahol a világ összes részéről vannak fent férfi. ( [link] ) Több, mint ezer férfi szavazott kb. 200 nőre. Azok a nők kerültek bele ebbe a skálába, akik a leginkább közelebb álltak egy adott számhoz. Például a 7-esben lévők azért kerültek a 7-esbe, mert több mint ezer férfi szavazata alapján az ő átlaguk állt a legközelebb a 7-eshez.
Valóban nem a világ összes férfijét kérdezték meg, de eleget ahhoz, hogy ez kb. egy használható skála legyen. És emellett abban igazat adok neked, hogy ez sem objektív! Ez világos, igazad van! De te sem pakolnál a skálán senkit annak egyik végéről a másikra. Én is látok olyanokat, akiket mondjuk eggyel feljebb vagy lejjebb helyeznék a skálán, mert az egyéni ízlések EGY PICIT eltérnek, de nem drasztikusan. Kb. az emberek ugyanazt látják gyönyörűnek, szépnek, átlagosnak vagy rondának is, kisebb eltérésekkel.
9:
A pontozás a kinézetről szól, semmi másról. Itt most a nők kinézetéről, csinosságáróla férfiak szemében. Egyikünk se akarjon mögé többet látni. Csak mert egy nő 9-es kinézetű, attól még lehet gonosz, pénzéhes hárpia, ahogy egy 5-ös kinézetű nő is lehet aranyos, kedves, gondoskodó természetű. Ez az osztályozás kizárólag a kinézetről szól és ezért jó ha nem látunk ez mögé mást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!