Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért kell dolgozni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért kell dolgozni olyan hideg van mért nem lehet ágyban maradnom egy tüzes bikával egész nap? :- (

Figyelt kérdés
2015. jan. 9. 04:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Tüzes bika nekem is jól jönne :))
2015. jan. 9. 08:55
 22/27 anonim ***** válasza:
Mennyi sóvárgó tehén!
2015. jan. 9. 09:00
 23/27 PearlDiver ***** válasza:
Szerintem jobban jársz, ha bemész dolgozni, a bika könnyen agyonnyomhatna és ha meggyújtod, az állatkínzás.
2015. jan. 9. 09:06
 24/27 anonim ***** válasza:
Menjél dolgozni, hogy hétvégére tudjál venni egy tüzes birkát.
2015. jan. 9. 20:24
 25/27 A kérdező kommentje:

Ma is mehetek ma sincs bika

:-[

2015. jan. 10. 05:20
 26/27 anonim ***** válasza:

ferike1977#

Nem tudom miről pofázol, még nekem kell abszolút nulla jövedelemből fizetnem a TB-met is valahogy! :D

Amúgy a 14-15 évesen tudtommal még nem szoktak adózni szóval pláne nem értem miről beszélsz. :)

Kérdező: van ez így, de a bikát is egyedül neked kell beszerezned. Egy nőnek az nem szokott túl nehéz lenni, főleg, ha budapesti. Gyakorlatilag minden estére le tudna szervezni magának egy édeshármast, ha nulla az önbecsülése és az igényei, de valamit valamiért ugye... :)

Szóval munka aztán utána bika! :)

2015. jan. 10. 05:53
 27/27 anonim ***** válasza:

Weöres Sándor:

RUMBA

Ha jön a bika

ha jön a bika

ha jön a bikák legnagyobbika

nevet a Rika nevet a Rika

nevet a kicsi Sárika

Meg kell értetni a Sárikával

hogy jó lesz vigyázni a bikával

ha jön a bika

ha jön a bika

ha jön a bikák legnagyobbika.

2015. jan. 10. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!