Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért kell dolgozni olyan hideg van mért nem lehet ágyban maradnom egy tüzes bikával egész nap? :- (
Nem kell dolgozni - opcionális :)
Csak a semmiből nehéz megélni :)
Hmmm.....egy tüzes bika most nekem is jól jönne, de a munkatársakat inkább kihagyom, a kettőt külön választom, nem keverem.
De jó lenne egész nap az ágyban egy kemény férfivel, még szabadságot is vennék ki rá :)))
Ugye milyen kegyetlen az élet?:D
De holnap már pihi :)
ja meg csúszósak az utak :) de itt most süt a nap :)
hideg van, de inkább az a gond szerintem, hogy nem szereted a munkád...itt is hideg van, 1.5 óra utazás munkahelyre...de én szeretem a munkám és a munkahelyem, jó társaság, egész nap GYK + munka :) nekem megéri bejönni...ha meleg lenne akkor lenne kedved menni?
vagy teljesen más szemszögből kell megközelíteni a kérdést? ha lenne ha nem lenne munka akkor is a tüzes bikára vágynál? :)
és a kérdésre a válasz: mert van munkaszerződésed...dolgozol és fizetnek érte...nem vettél ki szabadságot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!