Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért kell dolgozni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért kell dolgozni olyan hideg van mért nem lehet ágyban maradnom egy tüzes bikával egész nap? :- (

Figyelt kérdés
2015. jan. 9. 04:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Már akinek... Én épp munkából tartok hazafelé, egy órán belül ágyban leszek. :P
2015. jan. 9. 06:49
 12/27 anonim ***** válasza:

Nem kell dolgozni - opcionális :)

Csak a semmiből nehéz megélni :)

2015. jan. 9. 07:03
 13/27 anonim ***** válasza:
Valami tuzallo agynemut hasznalnal? Mert veszelyben lenne az eleted ha nem!
2015. jan. 9. 07:16
 14/27 anonim ***** válasza:
Jaguar warrior munkanélküli??Én pénzemből élsz,adómból eltartalak..Így könnyű
2015. jan. 9. 07:18
 15/27 anonim ***** válasza:
ferike, most minek szrtad el ezt a kedves ébredezést? a munkanélküli bajban van, segíteni kell neki, te meg még rá is rácsapsz, mint tyúk a takonyra?
2015. jan. 9. 07:26
 16/27 anonim ***** válasza:
8%
#14 én volt hogy másfél évig fizetést se kaptam, na azt a pénzt szívesen felajánlom Jaguárnak, szóval lehúzhatod magad te kis darab wc papír.
2015. jan. 9. 07:35
 17/27 anonim ***** válasza:

Hmmm.....egy tüzes bika most nekem is jól jönne, de a munkatársakat inkább kihagyom, a kettőt külön választom, nem keverem.

De jó lenne egész nap az ágyban egy kemény férfivel, még szabadságot is vennék ki rá :)))

2015. jan. 9. 07:59
 18/27 anonim ***** válasza:

Ugye milyen kegyetlen az élet?:D

De holnap már pihi :)

2015. jan. 9. 08:28
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
NS88 holnap munkanap, jobb, ha tudod, a jan. 2-t kell ledolgozni
2015. jan. 9. 08:32
 20/27 anonim ***** válasza:

ja meg csúszósak az utak :) de itt most süt a nap :)

hideg van, de inkább az a gond szerintem, hogy nem szereted a munkád...itt is hideg van, 1.5 óra utazás munkahelyre...de én szeretem a munkám és a munkahelyem, jó társaság, egész nap GYK + munka :) nekem megéri bejönni...ha meleg lenne akkor lenne kedved menni?

vagy teljesen más szemszögből kell megközelíteni a kérdést? ha lenne ha nem lenne munka akkor is a tüzes bikára vágynál? :)

és a kérdésre a válasz: mert van munkaszerződésed...dolgozol és fizetnek érte...nem vettél ki szabadságot...

2015. jan. 9. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!