Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy 13 éves lányba, fojtsam el az érzéseimet?
Figyelt kérdés
12 év korkülönbség a javamra...2015. jan. 8. 18:33
11/16 A kérdező kommentje:
Dehát nem tettem vele semmit!!! Nem érintettem meg SOHA!!!
2015. jan. 8. 18:40
12/16 anonim válasza:
Már nem azért, de ez beteges. Hagyd békén a lányt, és keress egy korban hozzád illő valakit.
13/16 anonim válasza:
Én várnék a helyedben, amíg minimum 16-17 éves lesz, bár addig úgyis találsz érettebb lányt.
(Egyébként 13 évesen miért kell úgy kinéznie egy kislánynak, mintha 17-18 éves lenne?)
14/16 anonim válasza:
Jesszusom! mindenképpen fojtsd el az érzéseidet, hiszen ez beteges dolog.
15/16 anonim válasza:
Na akkor van az hogy tényleg ismeritek egymást, jókat beszélgettek, külsőleg kölcsönösen bejöttök egymásnak. Ilyenkor is necces, sok dolog miatt. Szerintem nem egészséges a tini éveit egy felnőtt ember párjaként leélni.
És van amikor csak felületesen ismered, lehet csak pár szót váltottatok, és a facebook képeit nézegetve hergeled bele magad ebbe a szerelembe. Na ez gusztustalan.
16/16 anonim válasza:
Igaz, soknak tűnik az a 12 év! De ne add fel! Beszéljetek minden nap, ha ráértek. Legyen bizalmasabb és szorosabb a jelenlegi helyzetetek. És ha nagyon szereted, akkor tudsz rá várni pár évet! :) Egyébként ha gondolod, írhatsz privátot, mert tudom, hogy mit élsz át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!