Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen bonyolult?
Figyelt kérdés
A nyáron megismerkedtem egy pasival. Sokat beszélgettünk, 1x találkoztunk, de úgy éreztem, h annak ellenére, h bejövünk egymásnak én nem állok készen egy kapcsolatra, mert egy friss és fájdalmas szakításon voltam túl. Ezt elmondtam a srácnak is, teljesen megértett. 1 hónapba 1x-2x rám írt, h h vagyok de semmi egyéb. December elején újra feltűnt de akkor már huzamosabb időre. Már nem csak a neten beszéltünk, hanem nap mint nap smsket küldözgettünk egymásnak és már egy találkozót is megbeszéltünk. Nagyon izgatott voltam, h újra láthatom. Találkoztunk és a találkozás olyan volt mint amilyenre számítottam. Folyton ölelgetett, csókolgatott, fogta a kezemet, szóval teljesen az a meghitt hangulat volt, mint a filmekben mikor 2 ember újra egymásra talál. Szerelmes lettem. Ám ez a boldogság nem tartott sokáig, sőt, csak másnapig. Már nem írkált smsket, már nem keresett úgy ami rettentően el is szomorított. Nem akartam húzni az időt, kérdőre vontam és a válasz lesokkolt. Leírta, h nem tört fel benne olyan intenzitással az érzelmek, mint amire számított mert talán túl sok idő eltelt mióta nem látott. Nem értettem, h akkor mire fel ölelgetett, meg csókolgatott valamint bújt hozzám egész este folyamán. Ezt el is mondtam neki, amire a válasza az volt, h maga se érti. Megakartam vele szüntetni a kapcsolatot de nem ment. Megegyeztünk egy "baráti" viszonyba. Persze nem ment. Az irkodás alatt túlléptük a "barátokhoz" illő témákat... Reménykedni kezdtem, h talán még lehet ebből valami. Meg is beszéltünk egy találkozót, amit aztán lefújt. Ezzel úgymond betelt nálam a pohár. Megmondtam neki, h végleg szüntessük meg a kapcsolatot, mert ez nekem nagyon fáj, h játszadozik velem miközben csak barátságot ígér és ez nekem rossz, sőt nem akarom megvárni azt a pillanatot, h esetleg bejelenti, h barátnője lett (ezt a barátnős dolgot már nem írtam meg neki).... Azt írta, h tiszteletben tartja a kérésemet bár nagyon fogja sajnálni, h így történt, de legyen. Elköszöntem tőle de ő nem írt semmit aztán már. Több mint 1 hete, h ez történt de nagyon hiányzik, hiányzik a jelenléte. Legszívesebben ráírnék, de tudom, h csak megaláznám és becsapnám magamat ezzel... Mit tegyek, h lezárjam? :( én 22/L, ő 27/F2015. jan. 8. 12:13
1/6 anonim válasza:
Hagyd a fenébe.
Keress másik pasit.
2/6 anonim válasza:
Sztem ne erőltesd, az "így jártál" tipikus esete. Sajnos részéről ez csak fellángolás volt.
3/6 A kérdező kommentje:
Ez lenne a legjobb megoldás, csak tudod, nem fér az agyamba ez az egész, főleg ez a "Nem jöttek elő benne olyan erővel az érzelmek dolog", mert ezt már akkor kellett volna tudnia mikor beültem mellé a kocsiba és megpillantott. De nem, ő kezdeményezett mindent, nem nyomultam, vagy utalgattam a közeledésre... :/ Meg, ha nem akart tőlem semmit, mert se barátnak nem voltam jó, se kapcsolatra, akkor miért sajnálja ha megszüntetjük a kapcsolatot? :/
2015. jan. 8. 12:25
4/6 anonim válasza:
Nem nyújtottál neki olyat, ami megfogta volna. Most komolyan, rakott volna ki, már a randi elején? Szerintem amíg nem találkoztatok, álmodozott rólad sokat, de amikor veled volt lehet, hogy csalódott. Nem benned, hanem abban, amit elképzelt. Ha jól értelmezem, Te nem akarsz barátkozni vele, tehát végképp nem értelek.
5/6 anonim válasza:
Tartalék dugópajtinak talán jó lennél neki, meg egy kis ölelgetésre, ha éppen nincs más. Ez kell neked? Lépj már túl rajta.
6/6 anonim válasza:
Igazából te indítottad el ezt a folyamatot, azzal amit az elején leírtál. Szerintem hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!