Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki ismerkedni? Bonyolult. Lenn!
Nos, először is kezdeném azzal, hogy 16 éves lány vagyok.
Másfelől pedig van barátom, tehát nem vagyok szingli. A jelenlegi barátommal a kapcsolatom nem túl jó, úgy érzem én csak egy mellékes szereplője vagyok életének, akit teljesen hátulra helyez. Már beszéltünk erről, ő nyilván tagadja, de én továbbá is ezt érzem. És mivel nem vagyok megelégedve vele, se a kapcsolattal (így se, hogy beszéltünk már erről), úgy gondoltam, lépek. :) Hisz nem ragadhatok le életem végéig egy olyan fiúnál, akivel nem vagyok boldog, pláne ilyen fiatalon, amely életszakasznak a boldogságról kéne szólnia. Egyszerűen magánéletileg nem tudok mellette kiteljesedni. Nem fogom őt megcsalni, de nyitott vagyok egy új kapcsolatra. Ha megismerek valaki olyat, aki jobban elvarázsol, mint a barátom, akkor szakítok a barátommal természetesen, szóval nem fogok egyszerre 2 vasat a tűzben... Hogy miért nem most szakítok vele? Egyrészt, mert állítása szerint szeret (bár ezt nem érezteti velem), másrészt neki most nagyon nehéz időszaka van a sulijában, rengeteget kell tanulnia és nem szeretném most még ezzel is terhelni.
Kérlek ne jöjjenek a "ri*nc" "kva" meg az ehhez hasonló kommentek, mert én legalább őszintén elmondtam, sokan még maguknak se vallják be h a meglévő párkapcsolatuk mellett ismerkednek, flörtölgetnek másokkal. Ha nem vagy rám kíváncsi, lapozz el az oldalról és ennyi. Ha meg igen, akkor írj! :)
Korrektnek tűnsz, csak azt nem értem, miért pont itt? :)
Itt olyanokba boltik az ember, hogy leesik az álla. Mondjuk jó barátokat is szereztem már itt :)
Hopp az kimaradt, hogy nem szexuális téren szeretnék ismerkedni elsősorban, szóval az intim képesek légyszi ne írjanak. :)
Komoly fiúk írjanak.. :)
Szívesen megismernélek bár én 24 éves vagyok.
Ha van kedved, beszélgessünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!