Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy végre leszálljon rólam?
Körülbelül egy hónapja szakítottam a barátommal, mert úgy gondoltam, a kapcsolatunk nem működik, mert rengeteget veszekedtünk, és rengetegszer olyanokkal bántott meg, amik nekem nagyon rosszul estek. Sajnos egy iskolába járok vele, szóval minden nap találkozunk, sőt egyik órán mellette ülök. A szakításunk óta akárhányszor elmegyek mellette, mindig olyan dolgokat vág a fejemhez, amik nagyon fájnak. (Pontosan tudja, mivel lehet engem a legjobban megbántani, mert majdnem egy évig jártunk). Gyakran illet az útszéi kú*va, ri*anc jelzőkkel. Nem egyszer volt már olyan, hogy azután az óra után, amin mellette ülök, sírva rohantam a mosdóba, mert idegileg teljesen kikészített.
Az idegösszeroppanás szélén vagyok már, és fogalmam sincs, hogy mit tegyek. A legrosszabb, hogy én soha egyszer sem bántottam őt meg, egy szóval sem, és amikor szakítottam vele, akkor is teljesen őszinte voltam hozzá. Nem értem, hogy ezt most miért csinálja. Oké, azt felfogtam, hogy az lehet a gond, hogy én szakítottam vele, de akkor is! Nem bírom, amit csinál, teljesen kikészít idegileg.
17/L
Mekkora egy paraszt...
Ki szoktál állni magadért? Mert ha nem, akkor itt az ideje. Mutasd meg annak a baromnak, hogy veled nem lehet ilyen bunkón viselkedni. Ne kezd el sértegetni, ne süllyedj le a szintjére, csak egyszerűen védd meg magad
adok egy tippet. írj, ha kell. :p
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!