Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15-16 éves fiúk, ti járnátok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-16 éves fiúk, ti járnátok? Lent

Figyelt kérdés

15-16 éves fiúk ti járnátok egy 13 éves lányal?

Ha nem akkor miért nem?

kort is írjatok pls...

2010. febr. 5. 18:07
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
14.24 vissza térva qrva sok az az 1 év...
2010. febr. 7. 19:26
 22/29 anonim ***** válasza:
Ha a járás olyan kézfogós sétálós csókolózós de szex nélküli kapcsolatot takar akkor igen, ha szexet is akarsz akkor fontos hogy a lány is akarja, de ne csak azért hogy téged megtartson! És tájékozódás + felvilágosítás! Mert az fontosabb mint most bármi!
2010. febr. 11. 18:35
 23/29 anonim ***** válasza:

Ez eléggé személyiség függő de én simán járnék:D

16/F

2010. febr. 11. 18:43
 24/29 A kérdező kommentje:
Khm lány vagyok igen jól felvagyok világosítva...És tudom mi h műkszik...Én nm másért fogok lefeküdni...Ha a pasim azt akarja én nm és lefekszek vele=ez a legnagyobb baromság.A legjobb ha mind a 2-en akarjunk.
2010. febr. 11. 18:46
 25/29 A kérdező kommentje:
Utcsó köszi rendi vagy:S
2010. febr. 11. 19:42
 26/29 A kérdező kommentje:
*:D
2010. febr. 11. 19:42
 27/29 anonim ***** válasza:

Én nem akarlak nagyon elkedvetleníteni, de az, hogy azt mondják valakire, hogy a korosztályánál érettebb, még nem jelenti azt, hogy érett. Én is érettebb voltam a korosztályomnál mindig, ez például a felelős döntéseimben, a következetes tanulásomban, stb. nyilvánult meg, és mindig értelmesnek tartottak a felnőttek. Talán pont emiatt az "érettségem" miatt nem akartam olyan fiatalon a szexszel foglalkozni, holott, mindennel tisztában voltam, de...

Mellesleg, akármennyire dúl is benned a pubertás, meg a hormonok, meg hiába hiszi mindenki a te korodban, hogy ő a világmegváltó, ő természetesen majd megmutatja, hogy ő bizony érett... Ugyanazokat a hülyeségeket tudod elkövetni, mint az összes többi...

Továbbá, jogilag gyerek vagy, bármennyire is fáj, ezeket a korhatárokat nálad sokkal bölcsebb, és sokkal öregebb emberek már jóval a születésed előtt meghatározták, nyilván nem véletlenül. Hűha, de fiatal vagy még...Már valószínűleg régebb óta tanulok, minthogy megszülettél (ha nem '96 szeptembere előtt születtél). Emiatt vannak így a koroddal, ha meghallják.

Különben, ha szexre nem kerül sor, a fenn említettektől független miért ne járhatnál egy 15 éves sráccal?

Egyébként tetszik, hogy minden tizenéves manapság azt írja, hogy "nem is ismertek"... Persze, nem ismernek téged, de azzal valószínűleg egyetértesz, hogy nem úgy gondolkodsz, mint egy 40 éves nő, de még csak nem is úgy, mint egy 18 éves.

Egyébként a 15-16 éves fiúk kategória már pont az, ahol talán valamilyen változás következik be, hirtelen ugrás, emiatt érezhetik úgy a srácok, hogy fiatal vagy hozzájuk, de ez ellen nem kell tenned, majd nősz egy-két évet, és akkor már tökéletesen passzolni fogtok.

((Azt csak nagyon zárójelesen jegyzem meg, mielőtt valaki leszól, hogy miket beszélek, a mai 13-16 évesek... Ezzel én is tisztában vagyok, a közoktatás egyre rosszabb, a morál egyre csak romlik, a televízióból dől a hülyeség... Szóval, a mai tizenévesek szellemi fejlődése kicsit visszamaradottabb, mint néhány éve volt, főképp, mint 10-20 éve, de én feltételeztem az én "ideális világomban" élő 13-16 éves korosztály létezését, ami persze nagyon is hipotetikus. Egyszóval, én nem nevelném ilyen szabadon a gyerekeim, és jobban odafigyelnék a szellemi, és szociális fejlődésükre, de ez most más kérdés, nekem az édesanyám óvónő, és ragadt rám a pedagógiából...))

Egyébként még azt is tudom hogy én is nagyon fiatalnak számítok.

Üdvözlettel!

20F

2010. febr. 12. 01:22
 28/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm..H ilyen igényesen válaszoltál...Igazad van tudom...

Csak azért kérdeztem meg a 15-16 éves fiúkat h járnának-e egy 13 évessel mert a sulimba a 13-14 éves fiúk ott oltogatnak h mi a faszt kezdek ki és miért merek hozzájuk szólni hisz olyan kicsi vagyok és én ezt egy kicsit gáznak tartom h veled egy idő meg egy ével idősebb fiúk oltogatnak h kicsi vagyok és ez nyomszató kezd lenni nm nagyon szokot érdekelni h ki mindt mond rólam mert fölősleges...A saját fejem után megyen ebből még nm származott baj.Persze megfogadom a tanácsokat de nm teljes mértékben...Azt is nagyon unom h mindenki lopja a stílusomat szal majmolnak és nekik nincs külön stílusuk csak ami nekem és ezt is gáznak tartom...És kivááncsi lettem h 15-16 éves fiúk össze jönnének velem?!vs egy 13évessel..

2010. febr. 12. 08:50
 29/29 anonim válasza:
igen én elég hamar kezdtem kb 1 éves koromban.ma már futóversenyeken is részt veszek xD
2011. máj. 7. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!