Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, zavarna titeket, ha így nézne ki egy lány arca? Járnátok vele ettől függetlenül?
Nos, gondolom azért kérdezed, mert neked is ilyen az arcod.
Nem akarlak bántani, de nekem nem tetszik, és valószínűleg nem is járnék azzal, akinek ilyen az arca. Bár attól függ. Lehet, hogy megismernélek, és nem foglalkoznék vele. Egy idő után az ember hozzászokik, csak elsőre furcsa.
Adok egy határozott TALÁN-t ;)
Mint minden ember először a külső alapján ítél ezért én is és ebben az esetben nem járnék ilyen lánnyal.
Bocsi
Hát én nem tudnék, bocsi:( Ha nagyon nagyon szép lenne a lány amúgy és minden másban tényleg hibátlan, akkor addig kibírnám hogy ilyen szegénynek az arca amíg találunk rá valami gyógymódot:D
Van rá gyógyszer amúgy, egyik haveromnak a háta volt nagyon csúnya, ezt kapta rá: Roacutan. Orvosod felírja, kicsit ad a májnak, dehát valamit valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!