Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap óta a volt tanárnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap óta a volt tanárnőm illatát érzem, mi lehet ez, begondolom magamnak?

Figyelt kérdés

2015. jan. 6. 01:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Jaj, a fejlődő kamaszok minden tanári figyelmességet, jófejséget a pedagógus irántuk kialakult szexuális vonzódásának tulajdonítják?  

19 éves, frissen érettségizett félig- tini félig nőként írom neked kedves kérdező, hogy mint kopé diákot kedvelhet téged, aranyosnak tarthat, de természetesen gyermekként tekint rád, akinek a buksiába tudást kell öntenie :).  

A szerelem, pláne nőknél nem így megy, de mikor fejlődik a hormonocskád, mindent másnak tulajdonítasz. A mi tanárnőnk 26 éves volt és eszébe nem jutott volna másképpen tekinteni a szeretett diákjaira, csodálatosan tanított, és mint minden embernek, neki is volt humorérzéke, a fiúk baromkodásain is néha el el mosolyodott, hogy milyen gyerekek még :).  

Kedvel, mint diákot! 

Ellenkező nemű esetben is pontosan így van, őket alaposan kiképezték pszichológiából is az ilyen jellegű helyzetek helyes kezelésén is túl, ez, amit esetleg félreérthetsz, úgy hívják, hogy emberközpontú tanítás : Waldorf módszer. Felnőtt, érett, tapasztalt emberek, akiknek a fiatal generáció nevelése, okítása a céljuk, ez a munkájuk. Formálható gyermeknek tartanak akkor is, ha 18 évesen nyomod a padot, szeretnék a helyes irányt megmutatni számodra, hogy aztán boldogulhass az életben, ehhez elengedhetetlen a közvetlenség. Ilyen szerelemféleség eszükbe nem jutna. Gondolj bele, milyen kellemetlenül érintheti őket belül, ha ilyen a tudomásukra jutna. Ők is feszenghetnek, mert nem tudják minden esetben, hogy hogyan közeledjenek egy egy diák felé,de csakis a fent említett szándéktól vezérelve. Ez csak ábrándkép, amit nevelget a képzeletvilágod, hidd el. Teljesen más, mikor a munkahelyükön kell helyt állniuk, és mások magánszemélyként is. 

Én is beleestem ebbe a hibába régen, 4 évig dédelgettem e

2015. jan. 8. 10:50
 12/15 A kérdező kommentje:

Majdnem veled egyidős vagyok,drágám:)

17 vagyok.

És a volt tanárnőmről van szo,akit szeretek és ő is szeret engem...persze nem ugy.

2015. jan. 8. 11:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Utolsó te nem tudom mit hadoválsz össze mikor a kérdező semmi szerelmi vallomásról vagy ilyesmiről nem írt. A szövegszerkesztő is gallyra ment miattad, hosszas mondókád egy része eltűnt az éterben valahol ahol te is lebegsz. :-))
2015. jan. 13. 22:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Tanulj meg akkor fogalmazni kisfiam, szellemileg messze nem érted még el azt a szintet. Előbb tedd le szépen az érettségit ;).
2015. jan. 14. 17:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Te meg szerintem fejezd be amit elkezdtél. Ugyanis ha nem vetted volna észre a fele hiányzik annak amit leírtál. Bár nekem nem, ahogy nézelődtem az oldalon látom máshova is beszúrtad. Ez a hobbid? Meddig dolgoztál ezen a szövegen? Miért kell mindenhova beírogatni ugyanazt? Na és miért kell okoskodni neked és a hozzád hasonlóknak ki hova menjen iskolába? Nagy baj ha valaki 5 általánost végzett és kukás autón dolgozik igaz? Lehet több esze van mint neked aki szép szóvirágok mellett degradálsz le másokat. Kicsit viccelődve, de próbáltam rávilágítani arra, hogy a fele szövegedet kivágta az oldal, de látom téged nem zavar.
2015. jan. 14. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!