Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem most ezt? Szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem most ezt? Szerelemnek ez lenne a jele és nem vallom be magamnak pedig legbelül az vagyok a srácba?

Figyelt kérdés

Imádok vele lenni 2 évig baratok voltunk mostanra több lett mind kettőnk részéről de nem vagyunk egy pár ő kezd szerelmes lenni azt mondta. Én azt érzem hogy imadok vele lenni ha nem latom egy napig pl suliban szomoru vagyok folyton rágondolok vele képzelek el kozos programokat szüleimnek bemutatni akarom akkor ha elmegyek tőlük már is hianyzik imadom puszilgatni simogatni tehát vmit érzek irtanta de nagyon is szeretem!! csak lehet azért nem mondom ki érzem a szerelmet mert régota itt van nekem és átfordult már szeretetbe?? mert azt is érzem ha más pasival lennék ő rá gondolnék sőt emiatt massal nem is akarok összejönni lenni csak vele.

és ő is igyvan azt mondta.

Még is akkor nem vallanam be magamnak a szerelmet közben pedig az vagyok?

2014. nov. 19. 18:39
 1/1 anonim ***** válasza:

Bárcsak több ilyen lány lenne, mint te.

Igen, szereted, ez nem kétség. Engedjétek közelebb egymást magatokhoz, és legyetek még boldogabbak :)

2014. nov. 19. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!