Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudnád hogy a barátnődnek előtted roma pasija volt akkor is össze jönnél vele?
Ha ő nem is gyökér, nyugi akkor majd a családjába, vagy a báarti körébe lesznek.
Rám is hajtott már cigány csaj, eleinte jófej volt meg minden, de aztán később már nem.Persze nem volt köztünk semmi, nem is akartam.
fúúúj gusztustalan
képzeld el, neked is abba a lukba kell dugnod
Ööö...
Nem értem a párhuzam vonását...
Kit érdekel milyen pasija volt előttem?
Most én vagyok, nem?!
Én pedig fehér vagyok.
Úgy látom az előttem szólóknak már sikerült lebeszélniük és ez JÓ!
Te még nagyon fiatal vagy, és gyanítom, hogy nem túl sokat tudsz a cigány kultúráról. Nem szabad bedőlni a szép mosolyának, az csak arra van, hogy megszerezzen, utána biztos megváltozik. A cigányoknál a nő a férfi tulajdona, azt csinál vele, amit csak akar. Véresre verheti, megalázhatja, megerőszakolhatja, bármit megtehet vele, akár meg is ölheti. A családja pedig kérdés nélkül mellé áll, mert te egy senki vagy a szemükben. Ez így brutálisan hangzik, de sajnos így van. Nem hiszem, hogy ilyen életet álmodtál magadnak. Légy okos, és messze kerüld el azt a fiút.
a nem/soha válaszoloknak
ti csajtól mindig megkérdezitek az ismerkedés alatt hogy kikkel járt, nem az előző pasija érdekel, hanem maga a csaj ...
nem tök mind1, hogy kivel volt előtted, ha bejön neked és te is neki ...
ennyibből senkivel ne gyertek össze csak 14éves szűz lányokkal...
a válasz meg igen, nem az előző pasi miatt jövök össze vele, vagy nem, hanem a csaj miatt.
leszarom az előző pasiját nem az érdekel.
26/f
Az előző válaszolónak:
Nem tudhatod mekkora településen van ez. Egy faluban vagy kisvárosban mindenki nagyon jól fogja tudni, kivel járt előtte. És jobb lesz, ha az utód is nagyon vigyáz a testi épségére. Mert a cigány fiú/férfi továbbra is tulajdonának fogja tekinteni a lányt. Az pedig közismert, hogy a cigányoknál a konfliktuskezelés egyetlen módja a nyers erőszak. Épp a közelmúltban volt tele a sajtó egy ilyen esettel, talán hallottatok róla. Ha jól emlékszem ott egy bozótvágó kés volt a konfliktuskezelő eszköz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!