Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudnád hogy a barátnődnek előtted roma pasija volt akkor is össze jönnél vele?
Majd akkor lesznek gondok, ha szakítasz vele, és hozza a famíliát :DDD
Addig nézek neked eladó minigun-t az eBay-en :D
B.zmeg... es o bejon neked? Normalis? Az a fo kerdes, nem az, hogy te bejosz neki. Ha egy afgan menekultnek bejosz, osszefekszel vele? Amugy meg... hat nem attol fugg, de biztos, hogy nem tetszene, hogy elottem egy cigany d.gta...
RJ 19/F
nem tudom így jófej meg aranyos nem az a bunkó kolompár cigány fajta csak elgondolkoztam rajta hogy mi lenne ha köszi hogy nézel nekem pisztolyt :D:D
szóval így nem tudom ezek után biztos nem majd megmondom neki h nem mert van valakim v hasonló
ja lehet hogy most még játsza a normálist azt összejössz vele és majd kapod az áldást -.-'
és miért nem azért mert olyan helyet nem ''járnék'' be amit előttem egy alsóbbrendű bejárt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!