Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez miért van? Nagyon szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van? Nagyon szeretnék egy barátnőt, vagy legalább egy lányt már az életembe azonban.

Figyelt kérdés
még arra is lusta vagyok hogy elmenjek akárhová, már 1 hónapja nem is borotválkoztam , valamint péntek este inkább itthon vagyok és nézem a tv-t vagy , Wow-ozom. Igen , már mindenki azt kérdezi hogy miért nincs barátnőm, magam sem tudom rá a választ. szeretnék , de semmit se teszek azért hogy legyen, és nincs is kedvem tenni érte. Valaki érti ezt? Én nem
2010. febr. 5. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Erőltesd meg magad.....

Ja és TEDD LE A WOWOT!

2010. febr. 5. 13:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezt magaddal kell megtárgyalnod! Valószínűleg nem olyan fontos neked, hogy találj egy barátnőt, különben így vagy úgy de rávennéd magad, hogy felállj a TV elől.
2010. febr. 5. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Regisztrálj társkeresőn. Ha ott megtetszik egy lány, és te is neki, sokkal nagyobb lesz a motiváció arra, hogy leszakadj a tvről, és a wowról.

Hány éves vagy?

2010. febr. 5. 14:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha másképp nem megy:

Keress egy lányt, aki lusta borotválkozni, szeret tv-zni, és WOW-ozni. Na?

2010. febr. 5. 14:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Nos - üdv sorstárs :D

5 évig wowoztam, voltak közben kapcsolataim, akkor abba is hagyogattam a wowot, de amikor szakítottam velük újra vissza a gödörbe - meg járkáltam bulizni ugyanakkor tényleg énis ellustultam, elég volt az az adrenalin és élvezet amit a wow adott - nemvolt másra szükségem.

De idővel átléptem 1 bizonyos érzelmi határt és úgydöntöttem abbahagyom a wowot és hobbijaimmal foglalkozom, meg a barátokkal is.

Láss csodát, boldog párkapcsolatban élek - bnőm aztkérdezgeti hol voltam eddig ilyen helyes pasi létemre - hát bsszmeg a gép előtt :S - nem baj h wowozol csak ésszel kellene

Foglalkozz az élettel is

Hajrá

22F

2010. febr. 5. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!