Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van? Nagyon szeretnék egy barátnőt, vagy legalább egy lányt már az életembe azonban.
Erőltesd meg magad.....
Ja és TEDD LE A WOWOT!
Regisztrálj társkeresőn. Ha ott megtetszik egy lány, és te is neki, sokkal nagyobb lesz a motiváció arra, hogy leszakadj a tvről, és a wowról.
Hány éves vagy?
Ha másképp nem megy:
Keress egy lányt, aki lusta borotválkozni, szeret tv-zni, és WOW-ozni. Na?
Nos - üdv sorstárs :D
5 évig wowoztam, voltak közben kapcsolataim, akkor abba is hagyogattam a wowot, de amikor szakítottam velük újra vissza a gödörbe - meg járkáltam bulizni ugyanakkor tényleg énis ellustultam, elég volt az az adrenalin és élvezet amit a wow adott - nemvolt másra szükségem.
De idővel átléptem 1 bizonyos érzelmi határt és úgydöntöttem abbahagyom a wowot és hobbijaimmal foglalkozom, meg a barátokkal is.
Láss csodát, boldog párkapcsolatban élek - bnőm aztkérdezgeti hol voltam eddig ilyen helyes pasi létemre - hát bsszmeg a gép előtt :S - nem baj h wowozol csak ésszel kellene
Foglalkozz az élettel is
Hajrá
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!