Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ennyire nem jön be a srácoknak a rövid haj, akkor a sok rövidhajú nő az utcán mind leszbikus?
Pont az előbb írtam egy hasonló kérdésben, hogy mikor nekem rövid hajam volt, azért vágattam le, mert sokkal jobban áll az arcformámhoz, mint a hosszú, sokkal könnyebb belőle előnyös frizurát csinálnom, most is tervezem, hogy megint levágatom.
Rövid hajú korszakomban bőségesen el voltam látva udvarlókkal, bőven válogathattam a férfiak közül, tehát az sem igaz, hogy a férfiak többségének egyáltalán nem tetszenek a rövid hajú nők.
Mondjuk az tény, hogy a férfiak nagy része, ha megkérdezed őket, azt fogja mondani, hogy a haj legyen hosszú és szőke. De hát egyik sem áll jól mindenkinek. Egyik nő szőkítés után karakteres latin szépségből sápadt, jelentéktelen lidércke lesz, a másik feje meg úgy néz ki hosszú hajjal, mint egy sátor. :)
Ez teljesen egyénfüggő, hogy ki hogyan érzi jól magát. Van akinek így praktikus, így tetszik, így lázad, vagy muszáj volt nekik egészségügyi, foglalkozásköri helyzetből, bármi lehet. Az, hogy az 50-es éveikben járó nők miért teszik ezt, ez nem hozható össze a "nekem már úgyis mindegy ennyi év házasság után" elvvel. Abban a korban gyakran a hajhullás az oka, illetve itt a is a praktikusság, soknak ez már divat.
Na és a leszbikusok. Attól, hogy valaki leszbikus, még nem feltétlen fiús. Ők is ugyanolyan nők, csak a saját nemükhöz vozódnak. És itt vége is másságnak, hiszen bárki tetszhet nekik, ez nem haj kérdése. Nagy bajban lennénk, ha egy külső jegy alapján azonnal beletartoznánk egy csoportba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!