Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ennyire nem jön be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ennyire nem jön be a srácoknak a rövid haj, akkor a sok rövidhajú nő az utcán mind leszbikus?

Figyelt kérdés
Vagy akkor ők miért csináltatták? O.o?

2015. jan. 5. 12:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Pont az előbb írtam egy hasonló kérdésben, hogy mikor nekem rövid hajam volt, azért vágattam le, mert sokkal jobban áll az arcformámhoz, mint a hosszú, sokkal könnyebb belőle előnyös frizurát csinálnom, most is tervezem, hogy megint levágatom.

Rövid hajú korszakomban bőségesen el voltam látva udvarlókkal, bőven válogathattam a férfiak közül, tehát az sem igaz, hogy a férfiak többségének egyáltalán nem tetszenek a rövid hajú nők.

Mondjuk az tény, hogy a férfiak nagy része, ha megkérdezed őket, azt fogja mondani, hogy a haj legyen hosszú és szőke. De hát egyik sem áll jól mindenkinek. Egyik nő szőkítés után karakteres latin szépségből sápadt, jelentéktelen lidércke lesz, a másik feje meg úgy néz ki hosszú hajjal, mint egy sátor. :)

2015. jan. 5. 13:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez teljesen egyénfüggő, hogy ki hogyan érzi jól magát. Van akinek így praktikus, így tetszik, így lázad, vagy muszáj volt nekik egészségügyi, foglalkozásköri helyzetből, bármi lehet. Az, hogy az 50-es éveikben járó nők miért teszik ezt, ez nem hozható össze a "nekem már úgyis mindegy ennyi év házasság után" elvvel. Abban a korban gyakran a hajhullás az oka, illetve itt a is a praktikusság, soknak ez már divat.

Na és a leszbikusok. Attól, hogy valaki leszbikus, még nem feltétlen fiús. Ők is ugyanolyan nők, csak a saját nemükhöz vozódnak. És itt vége is másságnak, hiszen bárki tetszhet nekik, ez nem haj kérdése. Nagy bajban lennénk, ha egy külső jegy alapján azonnal beletartoznánk egy csoportba.

2015. jan. 5. 19:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Én leszbikus vagyok és rövid hajú, de most ismét növesztem, mert ahhoz van kedvem. :) Amikor 4 éve levágattam a hajam rövidre (pixie cut, mint Rihannanak a Take a bow számban), sokkal több pasi kezdeményezett nálam. Még a mai napig is udvarolnak ész nélkül nekem a pasik. Erre varrjál gombot. :D
2015. jan. 6. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!