Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet manapság értelmes + igényes, mély gondolkodású / filozofikus fiúkat találni?
Figyelt kérdés
Én úgy látom, hogy már ilyenek nincsenek, mindegyiket csak a szex meg a bulizás érdekli, vagy ha nem akkor kocka meg kattant.
Azok a fiúk, akik nem ilyenek, hol töltik a szabadidejüket, ahol ismerkedni lehetne?
2015. jan. 4. 16:16
21/22 anonim válasza:
Filozofáljunk egy kicsit!
A átlag nők milyen férfiakat szeretnek? Aki "kedves", mély gondolkodású, filozofikus?
Nem. Nincs rájuk kereslet, ezért nagyrészt kihaltak!
Ezért én kifelé átlagos vagyok, befelé filozofikus, igényes. A hozzám közeli szociális köröm, okosnak tart és felnéznek rám. Nem vagyok kocka, se kattant. De tudom, hogy ezzel egy átlag nőnél nem lehet vonzalmat kelteni.
De talán nem is átlagos nő kell nekem, hanem valami egyedi mély gondolkodású, igényes, filozofikus? :)
22/22 anonim válasza:
Pl. bulikban. Nem is értem a kérdést. Ha érdekel valami elvont, mély zene, fogod magad, és elmész a dj fellépésére, aki mondjuk filmzenéket játszik neked, ott ilyen közeggel találkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!