Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet manapság értelmes + igényes, mély gondolkodású / filozofikus fiúkat találni?
Én úgy látom, hogy már ilyenek nincsenek, mindegyiket csak a szex meg a bulizás érdekli, vagy ha nem akkor kocka meg kattant.
Azok a fiúk, akik nem ilyenek, hol töltik a szabadidejüket, ahol ismerkedni lehetne?
Nezopont kerdese, mit ertesz filozofikus alatt
en pl nehezen adok egyertelmu valaszt akarmire, mert mindig az jut eszembe, hogy ez az en szubjektiv meglatasom, nem biztos, hogy klappol masokeval...
ez annyira eluralkodott mar bennem,mhogy az is szelsoseges velemenynek szamit szamomra, ha azt mondom,mhogy jo, vagy rossz... mert attol meg, hogy nekem nem tetszik, az a valami meg nem feltetlen rossz! Masnak tetszhet, de ha az en velemenyemre tamaszkodik mar ki sem probalja,mha azt mondom, hogy rossz....
szoval mi szamit filozofikusnak? Az idon, vagy a jon vagy a szepen vagy Platon fura sikjain gondolkodni eleg idopocseklas... illetve szerintem nem tul hasznos... megis kb errol szol a filozofia... szoval ha azt nezzuk en biztos nem vagyok az, legalabbis nem nagyon akarok az lenni...
de ha ugy nezzuk..... ahh, lojetek le, megint kezdem:/
A szex meg a bulizás csak azt nem érdekli, aki nem kóstolt bele. Legjobb minőségű srácokat elit gimnáziumokban, jobb nevű egyetemeken találsz.
Közülük a legjobban a csajokat a reál tagozatos gimikbe, műszaki felsőoktatásban tanulók tudják megbecsülni, de ők nem azok a lelkizős (=hazudós) költőtípusok. Az ő sulijaikban nincs annyi csaj, ezért nem kényeztetik el őket annyira, ezért nem tanulták meg azt hogy csajokat hogyan kell bolondítani, ezért ha egy jó csajnak bejönnek, azt jobban megbecsülik. Hátrányuk, hogy ők is kicsit kockák, legalábbis addig, amíg ki nem kupálódnak (fiatal mérnökként hirtelen elég sikeresek lesznek).
JAJ!
Kant.... az ember aki olxanokrol beszel, hogy nem letezhet egy jelenseg ugy, hogy kozben nem letezik valami ami kozben mrgjelenik....
en ertem a logikajat, es teljesennigyza van, de mi amtoko re jo ez?:D
12#
Hát 16-os ez az igazi kérdés, hogy mire jó ez? Ezzel indít el egy szellemi flow-t az öreg Kant.
Én kíváncsi lennék, hogy a hölgyben milyen gondolatmenetet indított ez el azért írtam neki, hisz egy ilyen tanult és gondolkodó leányzónak biztos van világos állásfoglalása a témában.
na akkor meséld el, hogy ez nálad mit takar! "mély gondolkodású / filozofikus" ?
Mert szerintem közel sem azt amit ténylegesen magába foglal, illetve amit itt elképzelünk.
én mély gondolkodású vagyok , sokat filozofálok csak nemrég kocka voltam de azóta próbálok leszokni a gépről és inkább kimenni a külvilágba (kivéve mikor nem megfelelő az időjárás) és ezért én pont ilyen vagyok de a fiúknak a többsége tényleg olyan mint ahogy leírod kedves kérdező (a népesség 1,5% nagyon kulturált) de a többihez nem igazán tartozik, szerintem a vizuális könnyítés az oka , mert ha a tévébe 2 ember veszekszik és még nagyon fiatal korban ott nézi a gyerek a tévét akkor az idegződik be ezért agresszív lesz.
az ismerkedések helye szinte lehetetlen mert, általában csak sétálnak az utcán (sokak szerint az utcán megszólítani valakit bunkóság,csak miért azt nem tudni) szóval szinte lehetetlen :/ ugyan ez a lányokra is (tisztelet a kivételnek) 14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!