Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknél is van ilyen? Képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél is van ilyen? Képesek rá? Előfordul valamilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Köztudott,hogy a fiúknak(akik élnek nemi életet azoknál nem tudom) ha valami "izgatót" látnak áll a zászló vagy az esély megvan.

Na,de

..

a nők is fel tudnka annyira izgulni,hogy elkezdjenek nedvesedni,kemény legyen a bimbó,csikló,kívánják a szexet??

Jártatok már így lányok,hölgyeim?

Tudnátok példát írni?

A vicceskedvűek kíméljenek,köszi

2010. febr. 5. 09:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ezt az utolsó választ mintha csak a barátom írta volna :D ő is mélybaarna szemű és 22 :D hmm.. és néha tényleg így van.. van h baráti társaságban vunk és csak szépen néz rám,megcsókol és hmm.. máris nekiesnék :D
2010. febr. 5. 16:07
 12/13 A kérdező kommentje:

csiganyál!! ez mekkora

Tényleg mihez lehet hasonlítani a hüvelynek az izgalmi váladékát??

2010. febr. 5. 16:54
 13/13 A kérdező kommentje:
én csak szeretném,hogy egy lány nekem akarjon esni.
2010. febr. 6. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!