Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknél is van ilyen? Képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél is van ilyen? Képesek rá? Előfordul valamilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Köztudott,hogy a fiúknak(akik élnek nemi életet azoknál nem tudom) ha valami "izgatót" látnak áll a zászló vagy az esély megvan.

Na,de

..

a nők is fel tudnka annyira izgulni,hogy elkezdjenek nedvesedni,kemény legyen a bimbó,csikló,kívánják a szexet??

Jártatok már így lányok,hölgyeim?

Tudnátok példát írni?

A vicceskedvűek kíméljenek,köszi

2010. febr. 5. 09:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jártam már így többször is. De mivel írtad, hogy a vicceskedvűek kíméljenek, elégedj meg csak ennyivel.
2010. febr. 5. 09:56
 2/13 anonim ***** válasza:
Nálam még soha, de tök izgi lehet..én irigylem a pasikat ezért..
2010. febr. 5. 09:58
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
abszolút van ilyen, nekem volt.....pl.izgi helyzet.....:)....állítólag még női ejakulációra is képes minden nő.....legalábbis a pasim szerint...nekem még nem volt ilyen
2010. febr. 5. 09:59
 4/13 A kérdező kommentje:

09:56

kérlek ne kímélj.....

2.

Irigyelsz minket?

Elég kellemetlen tud lenni.Képzel el ülsz a padon egy lánnyal,beszélgetsz és egyszercsak a kis ravasz úgydönt,hogy nyújtózik egyet.

Te meg igyekszel,hogy a másik ne vegye észre....

2010. febr. 5. 10:01
 5/13 A kérdező kommentje:
kérlek írjatok konkért példát is !!
2010. febr. 5. 10:02
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
ja,vagy eseleg suliban,mondjuk pont felelsz és eszedbe jut a nagykeblű angoltanárnőd:)
2010. febr. 5. 10:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát, valószínűleg bóknak veszik a lányok!
2010. febr. 5. 10:16
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy erotikus film közben mindig benedvesedek, vagy ha valami olyasmire gondolok.De mellem nem igazán reagál, ők sex közben sem szoktam merevedni csak ha izgatják öket.Szóval csak a testnedveim indulnak be és van, hogy fejben nem is csak a testemben indul be a folyamat.
2010. febr. 5. 10:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
én napokig folyamatosan ilyen vagyok, mielőtt megjön a havim... eszembe jut valami nem szalonképes és kiráz a hideg meg gyűlik a csiganyál :D meg még szerintem sok nőtársam is így van ezzel.
2010. febr. 5. 10:46
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyi, az én bnőm már a puszta jelenlétemtől beindul :) Elég ha ránézek a nagy barna sötét szemeimmel és kész.. :D

22F

2010. febr. 5. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!