Sikeresen államvizsgáztam az egyetemen, viszont nincs középfokú nyelvvizsgám, így diplomát sem adnak. Akkor szeretnék dolgozni mikor megvan. Ilyen esetben jár valamilyen segély amíg megszerzem a nyelvvizsgát? Mit tegyek ebben a helyzetben?
Én is most diplomáztam és semilyen támogatást nem adnak. A munkügyibe azért nem ,mert még nem volt munkaviszonyom.
Talán próbáld meg a helyi önkormányzatot,ott talán ha megfelelő a jövedelmetek,akkor. Meg már több helyen bevezették azt,ha kapsz segélyt,akkor dolgoznod kell érte havi 5nap közhasznú munkát.
Sok sikert kívánok neked a nyelvvizsgához!
Ha dolgozna,igen nehéz tanulni...de nem is erről van szó.
Pl-én most végeztem júniusban,mint pedagógus és nem vettek fel sehova,mert szeptemberben kezdődött a suli. És akkor júliusban,augusztusban,szeptemberben halljak éhen??? Diákként már nem mehettem dolgozni, így meg máshova nem kellettem,mert én bármit elvállaltam volna (eladó...) de vagy azt mondták,hogy túlképzett vagyok, vagy hogy nincs kereskedelmi végzettségem.
ILYENKOR MI VAN?
Kedves kérdező: teljesen átérzem a helyzeted...de ha adhatok egy tanácsot. Tudok egy jó angol tanfolyamatot,én is most iratkoztam be,teljesen ingyenes a kezdetektől készít fel, a középfokig.
Milyen végzettséged van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!