Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kismellű lányok, ti elfogadjátok magatokat?
A túl nagy nem szép, akkor már inkább kisebb legyen.
De a legjobb, ha közepes és formás.
Nekem sincs nagy.
Egy időben gondoltam a szilikonra,de aztán elhessentettem a gondolatát is:D Egyik barátnőm megcsináltatta és nagyon csúnya lett neki.Akkor inkább maradjon kicsi,elfogadom:)
Nem fogadom el magam, de a baratom igy imad engem a kis melleimmel egyutt es mas nem is szamit.
22L
Abszolút elfogadom magam. Miért ne tenném? A mellem nem én vagyok, csak egy részem. Ha magabiztosan állsz neki, és előnyös ruhákat veszel fel, egy kisebb mell mutatósabb tud lenni, mint egy tejcsárda. Amúgy nekem a szemembe mondták ismerősök, akik tőlem személy szerint nem akarnak semmit, tehát fogjuk rá, hogy objektívek, hogy szerintük a kisebb mellem sokkal kívánatosabb, mint egy barátnőm természeted DD-s méretű tőgyei. Mert azokkal nem tudnak mit kezdeni, igazából. A markukba nem fér bele, csöcszexre még hagyján, de az se tetszik mindenkinek. Nyilván ez is ízlésfüggő, de voltam olyan pasival, aki bevallottan a nagy mellekre bukik, mégis imádta az én kis cickóimat. Amik közel sem akkorák, mint amit te belinkeltél a képen.
És persze, a nagy mell jobban vonzza a tekintetet, de egy magabiztos, csinos, önálló nő még annál is jobban felkelti a figyelmet :) Még ha apró cicijei is vannak.
22/l
#7-es, amiket linketél nem is rossz!
Akárhogy próbálom nem megy. Mindig ott lesz, hogy lehetne nagyobb is. Az életben nem lesz mit kiraknom, nem lesz az, hogy első látásra azt mondják, dejómelleidvannak! Meg vannak akik szerint a kismell = 13 éves lány melle. Szóval nem valami nőies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!