Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kívántátok már meg magatokat?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egoista,sőt akadnak önértékelési problémáim, de néha van,hogy belenézek a tükörbe, és teljes felizgulok a látványra ( fehérneműben).És úgy kipróbálnám magammal
Az a kérdésem, nektek is szokott hasonló lenni? L
2014. dec. 24. 00:18
1/12 anonim válasza:
Igen, azért szoktam ujjazni a puncim.
2/12 anonim válasza:
Igen, szokott ilyen lenni. :) L
3/12 anonim válasza:
Igen és már a látványomtól is elélvezek.
4/12 anonim válasza:
igen én a tükröt szoktam csókolgatni 21/f
7/12 anonim válasza:
én szívesen lefeküdnék magammal annyira sexi vagyok :$ főleg gyurás utána tükör nézegetés közben :)
8/12 anonim válasza:
:D Igen...:) Nekem is van úgy, hogy öltözködés vagy fürdés után hajszárítás közben ez az érzésem támad, hogy hmmmm...ha most pasi lennék tuti megdöngetném ezt a csajt! :D
9/12 anonim válasza:
Ez fura de meg sosem ereztem igy, pedig jol nezek ki (masok szerint is), azt hiszem keptelen lennek megkivanni magam:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!