Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire látjátok szépnek magatokat?
Ezek mind szépnek látják magukat,az olyan fiuk miatt,akiknek mindegy,csak lyuk legyen rajta....agyon dicsérik őket-.-
Én mindig őszinte vagyok velük,ritka a szép ember.
10/10 tartom magam, de azt csak én gondolom így, soha senki nem mondta még, hogy jól nézek ki. :D
Egyik közösségi oldalra se vagyok regisztrálva, szóval nincs az, hogy a pucsitós és csöcsvillantós képeim alá írkálnának valakik és emiatt hiszem magam szépnek. Ha 100-ból 100 ember szerint vagyok ocsmány, még akkor is tetszek magamnak és szépnek találom az arcom. Az élet minden területén elég érdekes az ízlésem amúgy.
nincs egy állandó érték :D minden a hangulatomtól függ.
ha épp szar kedvem van, és még meg is jött (vagyis leginkább a mosott kakira hasonlítok) akkor mondjuk 5ösnek, és utálom magam, de jobb pillanataimban amikor kicsattanok az önbizalomtól, simán 10esnek :D
szóóval egyezzünk ki egy 9esben az "pont" az átlag :p
Nem igazán vagyok szépnek mondható,szóval 10/4
Ha az lenne a kérdés,hogy mennyire nézek ki aranyosnak,akkor sajna 10/9 :/
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!