Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek látjátok magatokat? És milyennek lát titeket a többi ember?
én vagyok a srác aki nem azért nem barátkozik veled mert fél, hanem mert retardált vagy
amit ők látnak: fogalmam sincs, nem vagyok ők
Csinos vagyok és nem érdekel ki hogy lát :)
az lesz majd a fontos, hogy a barátom milyennek lát.
Semmi extrának,mégse cserélnék,mert ilyen helyzetből szép győzni.
Passz,őket kéne kérdezni.
Egy ember már gyerekkorától olyannak látja magát, amilyen a környezetének a visszajelzése, ebből alakul ki az énkép, testkép és az önkép. Később ezt befolyásolhatja a szépérzék, ízlés, stb., de ha őszintén és reálisan nézzük magunkat, akkor általában az egyezik a visszajelzésekkel.
Volt kiugróan jó pasim, átlagos pasim, érdekes pasim, a visszajelzések és a vélemények alapján átlagos vagyok, de nagyon érdekes, kívül-belül, és ezzel egyet értek, nekem is megfelel, én is így gondolom.
(A tükröm néha azt mondja, sminkelj már te rusnya vén banya, de lehet, csak az irigység beszél belőle, megy is holnap a kukába:DD).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!