Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebből kisülhet bármi jó vagy fejezzük be, amíg senki nem sérül érzelmileg?
Figyelt kérdés
Szilveszterkor voltam egy kisebb buliban volt gimis osztály- és évfolyamtársakkal, ami nagyon jó volt. Volt ott egy srác is, akivel én igazából soha nem gondoltam semmi komolyra és szerintem ő is így van/volt velem, de aztán én kissé berúgtam (ő is egy kicsit), ő meg végig ott feküdt mellettem az ágyban és olyan aranyos volt és kedves velem, puszilgatott, aztán elcsattant pár csók meg simogatás. Akkor ott ennyivel vége volt, de nekem másnap ezen kattogott az agyam és muszáj volt írnom neki, hogy tisztázzam a helyzetet. Szóval elkezdtünk beszélgetni, erre két nap múlva áthívott magukhoz "filmezni" (jó, valahol a lelkem mélyén tudtam, hogy ez egy fedősztori, de valahogy azt éreztem, hogy szívesen mennék), aztán a dolgok megint követték egymást. Viszont akkor és ott nem tudtam eldönteni, hogy ez most mi és elkezdtünk erről dumálni. Nekem még soha nem volt párkapcsolatom és neki is csak egy, úgyhogy nekem annyira fura volt, hogy végre valaki érdeklődést mutat irányomban. De mikor csókolóztunk és simogattuk egymást én nem sok mindent éreztem, pedig azt hittem, hogy mekkora élmény lesz, ha végre eljutok oda, hogy megtegyem (mármint a szexet még nem). Viszont még mi sem tudtuk eldönteni, hogy ezzel mi legyen, mert azt mondta, hogy "fél, hogy nem tud nekem mindent megadni" (most nem tudom, hogy ez egy szánalmas duma, amit a fiúk szoktak benyögni, ha csak alkalmankénti szórakozás kell nekik, de ott elég őszintének tűnt) és én meg nem tudom, hogy mit akarok, mert jól érzem magam vele, csak félek, hogy én később sem fogok semmit érezni, pedig olyan édes és kedves velem, viszont megbántani sem akarom, mert szerintem ő jobban élvezte az egészet, mint én. Igen, és 21 éves vagyok, a srác 20 és tényleg nem tudom eldönteni, hogy mi legyen, mivel párkapcsolati analfabéta vagyok, és neki is csak 1 kapcsolata volt. Jövőhéten újra találkozunk, de addig valahogyan rendeznem kéne magamban a helyzetet.2015. jan. 4. 11:33
1/2 anonim válasza:
Ha érzed azt,hogy jó vele és el is tudtok beszélgetni komoly dolgokról akkor ne filózd túl a dolgokat. Hagy hagy alakuljon az magától. Ha pedig éreznéd azt,hogy kezded megszeretni,de nem kölcsönös a dolog akkor még idő előtt kiszállhatsz,viszont,ha ennek az ellenkezője történik,vagyis elkezdtek ragaszkodni egymáshoz és nagyobb lesz az érdeklődés egymás iránt,akkor még valami jó is kisülhet a dologból. Amire figyelj oda,hogy ne add oda magad még most,várj vele egy kicsit ,nehogy koppanás legyen a vége :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Természetesen nem fogom odadobni magam túl korán, nem vagyok az a fajta. Megfogadom a tanácsod és hagyom most, hogy a dolgok maguktól menjenek. Akkor szerinted, ha az elején nincs meg a nagy tűz, az később még kialakulhat?
2015. jan. 4. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!