Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hogy tortent az elso csok? Meseljetek.
Elso csokos sztorit meseljetek el. Kort, nemet is irjatok.
Sokaan. Unatkozok. Koszonom az ERTELMES valaszokat :)
mese habba!
én életem első csókját ennél jobban el se tudtam volna rontani :)) a srác csinálta amit kell én meg lefagytam mint egy idióta :)) nagyon gáz volt, de másodszorra már belejöttem
Hat nekem Februar 15.-en volt az elso. :) (Kicikiztuk a valentinnapot) Igazabol eleg hosszu sztori. De pont ra erek :)
Szoval az ugy volt, hogy o pont vefzos, es sportolo. Bejott info orankra, hogy megirhasson valami dolgozatot amirol lemaradt egy edzes/verseny miatt. Az nap lattam elsonek. Aznap este elment az egyik baratnommel setalni ( temyleg csak beszelgettek, nem epp szep csajszi de a fiu nagyoooon helyes ;) ) es en pedig irigykedtem. Masnap este ram irt a fiu facen, de mire eszre vettem mar lelepett. Masnap beszelgettunk es megbeszeltunk egy taltalalkozot. Majd kicsattantam az oromtol. Vasarnap talalkoztunk, elmentunk a kozeli parkba. Beszelgettunk, es mar az elejen kozeledett. Kozelebb ult, neha-neha hozzaert a kezemhez/labamhoz. Aztan elkezdte piszkalni a kezemet. Kerdezte, hogy nem fazik e. ( :) ) Azt mondtam, hogy nem erre azt mondta, hogy aakkor mi oka lesz ra, hogy megfogja? :D Rakulcsolta az ujjait az enyemre. Szemembe nezett. Nyomott egy ppuszit az arcomra. Megnezte mit reagalok, ( en persze csak vigyorogtam mint valami vadalma :D) es akkor mmegcskolt. igazabol gozom sincs mit ereztem, csak a szajara koncentraltam es teljesen kikapcsolt az agyam. A csok utan sajnos mind kettonknek eszunkbe jutott, hogy az ido elszaladt. Beszelgettunk meg egy kicsit es meg parszor csokoloztunk. Elkisert es elbucsuztunk. (most jon a rossz resz) Azota nem keresett. Gozom sincs, hogy miert, hogy mit rontottam el de nem keresett egyaltalan. Egy suliba jarunk. O vegzos, en pedig elsos vagyok. Irni nem merek, vagyis ha tudnam, hogy mit irjak akkor irnek. De foggalmam sincs hogy mit iirjak. Az a baj, hogy elegge tetszik. :'( Remelem megoldodik. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!