Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek hogy tortent az elso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek hogy tortent az elso csok? Meseljetek.

Figyelt kérdés

Elso csokos sztorit meseljetek el. Kort, nemet is irjatok.

Sokaan. Unatkozok. Koszonom az ERTELMES valaszokat :)

2015. jan. 4. 00:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát úgy volt, hogy zuhanyzás után törölköztem befelé fordulva, és pont a lábam töröltem miközben pucsítottam és véletlen belenyomtam a seggem a hölgy szájába... neki így történt az első csókja. :))
2015. jan. 4. 00:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Ágyba történt meg az első csók (nem szex közben és utána sem előtte nem volt) :)(első szerelem) 17/F
 3/10 anonim ***** válasza:
"véletlen"
 4/10 anonim ***** válasza:
nyáron már éppen naplemente volt és a folyóparton a vízben oda úsztam hozzá és felkaptam az ölembe a szemébe néztem ő is az enyémbe majd rápillantottam az ajkára abban a pillanatban ő is az enyémre, majd megcsókoltam lassan és finoman, aztán visszacsókolt és egy eléggé hosszú forró csók lett belőle.
 5/10 anonim ***** válasza:
Egy fiúval találkozgattunk és amikor hazakísért hirtelen lekapott.Őszintén nem túl jó élmény mert nem voltam szerelmes a srácba,hirtelen jött és nem számítottam rá és ráadásul nagyon nyálas volt.Eléggé elbizonytalanított,de azután amikor összejöttem egy másik fiúval megtudtam,hogy milyen az igazi,normális csók.
2015. jan. 4. 00:30
 6/10 anonim ***** válasza:

mese habba!

én életem első csókját ennél jobban el se tudtam volna rontani :)) a srác csinálta amit kell én meg lefagytam mint egy idióta :)) nagyon gáz volt, de másodszorra már belejöttem

2015. jan. 4. 00:31
 7/10 anonim válasza:

nem látok a jövőbe...

16/L

2015. jan. 4. 13:25
 8/10 anonim válasza:

Hat nekem Februar 15.-en volt az elso. :) (Kicikiztuk a valentinnapot) Igazabol eleg hosszu sztori. De pont ra erek :)

Szoval az ugy volt, hogy o pont vefzos, es sportolo. Bejott info orankra, hogy megirhasson valami dolgozatot amirol lemaradt egy edzes/verseny miatt. Az nap lattam elsonek. Aznap este elment az egyik baratnommel setalni ( temyleg csak beszelgettek, nem epp szep csajszi de a fiu nagyoooon helyes ;) ) es en pedig irigykedtem. Masnap este ram irt a fiu facen, de mire eszre vettem mar lelepett. Masnap beszelgettunk es megbeszeltunk egy taltalalkozot. Majd kicsattantam az oromtol. Vasarnap talalkoztunk, elmentunk a kozeli parkba. Beszelgettunk, es mar az elejen kozeledett. Kozelebb ult, neha-neha hozzaert a kezemhez/labamhoz. Aztan elkezdte piszkalni a kezemet. Kerdezte, hogy nem fazik e. ( :) ) Azt mondtam, hogy nem erre azt mondta, hogy aakkor mi oka lesz ra, hogy megfogja? :D Rakulcsolta az ujjait az enyemre. Szemembe nezett. Nyomott egy ppuszit az arcomra. Megnezte mit reagalok, ( en persze csak vigyorogtam mint valami vadalma :D) es akkor mmegcskolt. igazabol gozom sincs mit ereztem, csak a szajara koncentraltam es teljesen kikapcsolt az agyam. A csok utan sajnos mind kettonknek eszunkbe jutott, hogy az ido elszaladt. Beszelgettunk meg egy kicsit es meg parszor csokoloztunk. Elkisert es elbucsuztunk. (most jon a rossz resz) Azota nem keresett. Gozom sincs, hogy miert, hogy mit rontottam el de nem keresett egyaltalan. Egy suliba jarunk. O vegzos, en pedig elsos vagyok. Irni nem merek, vagyis ha tudnam, hogy mit irjak akkor irnek. De foggalmam sincs hogy mit iirjak. Az a baj, hogy elegge tetszik. :'( Remelem megoldodik. 15/L

2015. febr. 17. 17:21
 9/10 anonim válasza:
Csak annyit irj hogy mi a baja, miert nem keresett utana!:)
2015. febr. 22. 22:45
 10/10 anonim válasza:
Suli elott elmentunk setalni a baratommal es mar ugy fel korul lehetett es mi mar nagyon messze voltunk a sulitol es mondtam h forduljunk vissza h visszaerjunk. Es ekkor mondta h o nem szeretne es h velem akar maradni es mondtam h en is veled de muszaj es megcsokolt es aztan mondta h szeretlek es en is visszamondtam es ujra megcsokolt☺
2015. aug. 12. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!