Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ugy szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ugy szeretni valakit hogy meg fel ev utan is elpityeredek ha belegondolok mi tortent?

Figyelt kérdés

4 honapot voltunk egyutt..de soha nem voltam olyan boldog mint vele..:(

Fel eve szakitottunk de meg mindig tudok sirni ha ra gondolok neha.. Nagyon szeretem.. Foleg most igy karacsonykor..hogy elkepzeltem akkor mikor meg egyutt voltunk hogy milyen jo lesz vele a karacsony es most egyedul vagyok..Igazabol szakitasunk ota en nagyon bezarkoztam.Es egyik betegsehbol es korhazbol es mutobol megyek a masikba szinte...Nagyon hianyzik...Soha nem szerettem ennyire senkit..

Hogy tegyem ezen tul magam? Osszefolynak a napok is azota. Alig emlekszem ebbol a fel evbol barmire is csak a korhazakra es arra hogy hianyzik...

Bolond vagyok vagy mi a bajom?!.

18/L

2014. dec. 24. 23:03
 1/9 A kérdező kommentje:
Mi erre a megoldas? Kikell szeretnem belole? Mert jelenleg szerintem nem menne.. csak ugy vagyok es varok a "csodara".
2014. dec. 24. 23:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Pl a filmeket amiket egyutt neztunk mai napig nem birom megnezni mert felek attol mit fogok erezni kozben.
2014. dec. 24. 23:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Remélem nem azért voltál kórházban amire gondolok...
2014. dec. 24. 23:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy mire gondolsz
2014. dec. 24. 23:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Gondolom az öngyilkosságra gondolt! Nem tudok tanácsot adni. Tudom, érzem amiről beszélsz! Benne vagyok egy ilyenben.
2014. dec. 24. 23:23
 6/9 A kérdező kommentje:

Dehogyis.. nem azert

Csak minden hulye betegseg kijon azota rajtam.

De pont azota

Szakitasunkra 2! Nappal korhazban voltam mar..

2014. dec. 24. 23:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Arra gondoltam, jó hír, hogy nem az volt. Nyilván pszichésen jött ki rajtad minden baj.

Majd akkor fog elmúlni ha leköti az agyad valami más. Egy másik ember, egy halom munka, tanulnivaló...stb.

Van egy varázsszó, mondogasd magadnak. Érdemes fejben tartani mert mindenre vonatkozik, örömre, bánatra, segít ha szomorú vagy, de visszafog a túlzott ,,jóérzéstől" is: ELMÚLIK.

2014. dec. 24. 23:48
 8/9 A kérdező kommentje:

De mikor? Mikor mar teljesen belebolondulok es ki sem mozdulok itthonrol? Mert mar most alig megyek el valahova.Regen,es mikor vele voltam mindig mehetnekem volt.Volt hogy hajnalban erdobe mentunk mert epp ahhoz volt kedvem :)

Nagyon szar...

2014. dec. 24. 23:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagyon hasonlót éltem át, szinte minden igaz volt rám is amit itt most leírtál. Most itt vagyok, kb bő 1,5 évvel a szakítás után és nagyjából túl vagyok a dolgon, szóval kitartás, elmúlik. 19l
2014. dec. 25. 02:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!