Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van az, hogy ha Vele...

Miért van az, hogy ha Vele vagyok, akkor lefeküdnék vele, de ha meg egyedül vagyok, és belegondolok a dologba, akkor meg már nem szeretném?

Figyelt kérdés

Az van, hogy a barátommal lefeküdnénk. Ha kettesben vagyunk, kívánom, meg tényleg megtenném, mert akarom. De ha nincs itt mellettem akkor meg felmerül bennem egy csmó kérdés, hogy mi van, ha..., vagy tényleg akarom?

L

2014. jún. 21. 23:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha már felmerülnek benned ilyen kérdések, akkor legbelül mégsem akarod. De hogyha a barátod, akkor mi a baj? Milyen kérdések körvonalazódnak meg a fejedben? Egy kapcsolatban nagyon fontos az együttlét.
2014. jún. 21. 23:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Nyilván ha vele vagy és közel van hozzád akkor jobban kívánod. Amúgy meg lehet, hogy mégsem készültél még fel rá teljesen. Tudni, fogod ha eljön az ideje.

22/L

2014. jún. 21. 23:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Amikor nincs ott akkor amúgy sem sexelnétek, ezért nincs nagy gond. Amúgy az is lehet hogy csak testileg vonzódsz hozzá, ami viszont csak akkor érezhető igazán amikor ott van. (Bár visszaolvasva, ez az utóbbi még nekem is egy kicsit furán hangzik.)
2014. jún. 21. 23:36
 4/10 anonim ***** válasza:
68%

még őrlődsz

kívánod de félsz is egyben

majd ha a "kívánásod" felülkerekedik mindenen akkor lesz jó

2014. jún. 21. 23:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy félek, még szűz vagyok. És ha valamit elrontok..
2014. jún. 21. 23:37
 6/10 anonim ***** válasza:

ne félj

szólj neki,mert akkor másképp áll hozzád

semmit se tudsz elrontani

2014. jún. 21. 23:43
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, kicsit megnyugodtam :)

Ja, és nem csak testileg vagyok szerelmes, teljesen megbízom benne, csak hát a félelem..:)

2014. jún. 21. 23:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

ne parázz,mert biztos egy normális érző pasi aki vigyáz rád az elsőnél

majd úgy bele jössz,hogy le se akarsz állni majd:DDDD

2014. jún. 21. 23:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Az élet szép, a kérdés is csak ezt igazolja.

Ha már szeretnéd vele, amikor melletted van, akkor az nem hiába van. A távolság, és a légkör néha oldja ezt, de a tényen nem változtat. Élvezd ki, azt, akibe szerelmes vagy, és hagy, hogy átjárjanak a pozitív dolgok is.

Az elsőnél fontos a szerelem, a későbbieknél már ne mindig.

De ha érzed néha, az pozitív, és nem negatív. Azt csak a félelem, és a távolság uralja. Légy vele sokat, és hamar meglesz a dolog!

2014. jún. 21. 23:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. jún. 21. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!