Miért van az, hogy ha Vele vagyok, akkor lefeküdnék vele, de ha meg egyedül vagyok, és belegondolok a dologba, akkor meg már nem szeretném?
Az van, hogy a barátommal lefeküdnénk. Ha kettesben vagyunk, kívánom, meg tényleg megtenném, mert akarom. De ha nincs itt mellettem akkor meg felmerül bennem egy csmó kérdés, hogy mi van, ha..., vagy tényleg akarom?
L
Nyilván ha vele vagy és közel van hozzád akkor jobban kívánod. Amúgy meg lehet, hogy mégsem készültél még fel rá teljesen. Tudni, fogod ha eljön az ideje.
22/L
még őrlődsz
kívánod de félsz is egyben
majd ha a "kívánásod" felülkerekedik mindenen akkor lesz jó
ne félj
szólj neki,mert akkor másképp áll hozzád
semmit se tudsz elrontani
Köszönöm szépen, kicsit megnyugodtam :)
Ja, és nem csak testileg vagyok szerelmes, teljesen megbízom benne, csak hát a félelem..:)
ne parázz,mert biztos egy normális érző pasi aki vigyáz rád az elsőnél
majd úgy bele jössz,hogy le se akarsz állni majd:DDDD
Az élet szép, a kérdés is csak ezt igazolja.
Ha már szeretnéd vele, amikor melletted van, akkor az nem hiába van. A távolság, és a légkör néha oldja ezt, de a tényen nem változtat. Élvezd ki, azt, akibe szerelmes vagy, és hagy, hogy átjárjanak a pozitív dolgok is.
Az elsőnél fontos a szerelem, a későbbieknél már ne mindig.
De ha érzed néha, az pozitív, és nem negatív. Azt csak a félelem, és a távolság uralja. Légy vele sokat, és hamar meglesz a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!